Merumaya Everything Everywhere Beauty Oil

07.01.2020 08:00


Merumaya Everything Everywhere Beauty Oil je olej na všetko a všade, presne ako hovorí názov. Má úžasné zloženie a nesmierne upokojujúcu a príjemnú Merumaya vôňu. Ja som ho skúšala na veľa spôsobov, na tvár, na telo, na vlasy, na super vysušené ruky. Najviac sa mi osvedčil na tie ruky, po pobyte v nemocnici som ich totiž mala v hroznom stave a tento olej spolu s kyselinou hyalurónovou zabral fakt rýchlo. V poslednej dobe som ho používala na moje rastúce tehotenské bruško a na to je úplne ideálny, nesmierne príjemne vonia a pokožku skvele vyživuje. Neviem posúdiť, či zabráni striám, tie sú totiž často dané geneticky, ale ako rituál je to veľmi príjemné.



Tento olej naozaj môžete používať takmer akýmkoľvek spôsobom, aký vám napadne, teda okrem jedenia a napríklad vyprážania, bolo by to drahé a rezne by čudne voňali, ale teda na jedenie určený nie, akékoľvek vonkajšie použitie je však ok. Merumaya na svojej stránke uvádza, že sa dá použiť týmto rôznymi spôsobmi:

Priamo na tvár a telo, prípadne pár kvapiek primiešať do krému, či telového mlieka. Oosbne dávam prednosť použitiu na telo, geniálny je v zime na ruky, ale na tvár je tiež veľmi fajn.

Ako nočná kúra vlasovej pokožky a vlasov, keď máte svrbivú pokožku hlavy a vysušené vlasy. Treba si však ráno vlasy umyť, tento olej sa nedá použiť na vlasy po umytí, na to je príliš mastný, skúšala som, ale inak s nimi dokáže zázraky.

Ako výživa nechtovej kožičky, obočia a mihalníc. Priznám sa na obočie a mihalnice som ho neskúšala, na ruky a nechty je však geniálny.

Použitie pri manikúre a pedikúre a ako intenzívna kúra na noc na ruky a nohy.

Pár kvapiek do kúpeľa pre výživu pokožky.

Pár kvapiek do masky na vlasy alebo kondicionéru.

Ako ochrana vlasov na slnku, pri mori, alebo pri bazéne.

Do mokrých vlasov pred tepelnou úpravou respektíve vyfúkaním, ale naozaj len pár, ja som nikdy to množstvo odhadnúť nevedela a ostali mi vlasy príliš ťažké, takže ja ho takto nepoužívam, ale vlasy krásne prevonia.

Ja ešte pridám svoj tip, že je super na masáž.



Everything Everywhere Beauty Oil má konzistenciu viac tekutú a nie je super mastný a ťažký, napriek tomu je super výživný. Vonia tou typickou Merumaya vôňou, ktorá je veľmi upokojujúca a relaxačná, samozrejme nemusí sadnúť každému a super citlivej pleti môže aj vadiť. Ja osobne ju milujem, viac o nej o videu nižšie, pretože má naozaj špecifický význam, nie je tam len pre vôňu.

Čo sa týka zloženia je to vlastne zmes prírodných olejov a to konkrétne cacay oleja, jojobového oleja, oleja zo ovsa a oleja z hroznových jadierok. Okrem toho je tam teda parfumácia, vitamín E, čo je antioxidant, ktorý pleť skvele upokojuje a celé je to rozpustené v emolientoch ako Ethylhexyl Stearate, Coco caprylate/caprate, tento je odvodený z kokosu a caprylic/capric triglyceride, ktorý je tiež z kokosu.



Cacay olej je však hlavná a hviezdna ingrediencia tohto zázraku. Tento olej pochádza z amazonského pralesa, je bohatý na vitamíny A, E a F kyselinu linolovú. Obsahuje o 50% viac vitamínu E ako arganový olej, vitamín E je antioxidant, ktorý pleť chráni, vyživuje ju a upokojuje. Ďalej obsahuje dvojnásobne viac kyseliny linolovej a esenciálnych mastných kyselín ako argánový olej, tieto látky pomáhajú pleti s regeneráciou. Takisto obsahuje trikrát viac prírodného retinolu, teda vitamínu A, ako šípkový olej, ktorý pomáha redukovať jazvy, strie a zlepšuje elasticitu pleti.

Ďalej je tam aj skvalán, čo je úžasná zvláčňujúca a vyživujúca látka, ktorá zlepšuje hydratáciu a elasticitu a prirodzene sa nachádza v koži.

Olej z ovsa je bohatý na koži vlastné lipidy a ceramidy, fosfolipidy, antioxidanty a vitamíny. Pomáha posilňovať prirodzenú bariéru pokožky a tým zlepšuje hydratáciu.

Olej z hroznových jadierok je plný antioxidantov a tiež upokojujúci. Je bohatý na omega-6 a omega-9 mastné kyseliny. Pomáha chrániť kolagén a elastín v pleti a zároveň pleť zvláčňuje a tým pomáha s hydratáciou.

A nakoniec jojobový olej, ktorý je super ľahký a pomáha pleť chrániť pred voľnými radikámi vďaka obsahu tokoferolov, čo je vlastne vitamín E.

Obal Everything Everywhere Beauty Oil je sklenená 50 ml fľaštička s pipetkou, veľmi praktická, vďaka tej pipetke sa skvele dávkuje. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.



Ja som si tento olej zamilovala hlavne na telo, tých 50 ml vydrží veľmi dlho, pokiaľ sa nenatierate od hlavy po päty, pretože ho stačí naozaj málo, mne na brucho vydržal viac ako dva mesiace a to už som mala niečo minuté. Je to podľa mňa aj skvelý darček napríklad pre tehotné, alebo keď chcete niekomu dopriať super luxusnú a výživnú starostlivosť. Merumaya Everything Everywhere Beauty Oil kúpite napríklad priamo na ich stránkach, tu. Viac o tejto úžasnej značke a všetkých ich produktoch nájdete vo videu nižšie.

Jeden z olejov na fotkách som si kúpila sama, druhý bol PR darček.







#plet #telo #Merumaya #pletovy-olej #telovy-olej #vlasy #olej-na-vlasy

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com