AmazingConcealer

26.01.2016 18:00



Kvalitný korektor je podľa mňa základ každého bezchybného makeupu, bez korektoru to jednoducho nejde, či už je to kvôli kruhom pod očami alebo iným nedokonalostiam. Na AmazingConcealer som čítala niekoľko skvelých recenzií. Doteraz som väčšinou dávala prednosť korektorom v tyčinke a slogan o najlepšom korektore sa mi tiež nezdal úplne uveriteľný (už len ten názov “úžasný korektor”), ale rozhodla som sa AmazingConcealer skúsiť. A neoľutovala som.

Korektor je v takej mini tubičke, takže má veľmi praktické dávkovanie. je neuverteľne pigmentovaný - podľa popisu 3,5krát viac ako tradičný korektor - stačí ho úplne malá kvapka, na to aby zakryl celé kruhy pod očami, alebo všetky nedokonalosti na tvári. Dokonale splnie s pleťou, úplne ľahko sa nanáša, maličká kvapôčka a trochu vklepať, ide to neskutočne ľahko a na tvári je takmer nedetekovateľný. Navyše je vodeodolný.

Odtieň si vyberiete ľahko, pretože Amazing Cosmetics má k tomu skvelú pomôcku, kde si priradíte odtieň pleti podľa známych herečiek, ja som Anne Hathaway - Fair. Na moje prekvapenie majú aj svetlejší odtieň ako Fair. To znamená, že škála je naozaj široká, pretože tento odtieň mi sedí skvele a nie je to ten najsvetlejší, ako u mňa býva zvykom.

Ja som si kúpila na skúšku ten menší 6 ml, ale ďalší už bude ten “veľký” 15 ml, pretože tento korektor je skvelý. Najlepší, aký som kedy vyskúšala a teda som ich od svojich nástich vyskúšala hodne, ale nespomínam si na žiadny, ktorý by som si hneď kúpila rovno aj do zásoby, taký je dobrý.

Kúpite na feelunique.com za 25,74 Eur, teraz je dokonca v zľave.

Ak sa Vám páčil tento článok share-ujte, like-ujte na facebooku.



#make-up #korektor #Amazing-Cosmetics #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com