Apivita hydratačné masky

10.10.2017 08:00


Apivitu som objavila niekedy na jar, nikde sa však nedala fyzicky kúpiť a veľmi sa nedá ani online, takže som len slintala nad ich stránkou a rozmýšľala, čo všetko by som vyskúšala. Vždy mi z toho vyšiel plný košík minimálne za 100 Eur, ale keďže som vôbec netušila, aká je to kozmetika, tak som nakoniec nikdy nič neobjednala. Aj keď ma ich produkty neskutočne lákali. Je to prírodná grécka kozmetika, ktorá vyzerala podľa popisu fakt super. Všeobecne s gréckou kozmetikou mám dobré skúsenosti, veľmi rada mám napríklad Korres.

A potom prišla letná dovolenka, kde sme mali dve zastávky na gréckych ostorovoch Santorini a Mykonos a ja som tajne dúfala, že sa mi tam podarí omrknúť Apivitu naživo. A podarilo sa, ak niekedy budete v Grécku, tak v Hondos Center ich majú, všetky produkty. Viete si to predstaviť, ja som bola ako malé decko v obchode s cukríkmi. Našťastie nebolo v kufri miesto a nemala som ani veľa času, lebo Viktor samozrejme nemá veľmi trpezlivosť s mojimi nákupnými avantúrami. Takže som vyberala produkty, ktoré zaberú najmenej miesta a to sú tieto masky v sáčikoch, ktorých majú neskutočne veľa. Tak som si nechala poradiť od predavačky, ktoré sú najobľúbenejšie. Vyšli z toho dve hydratačné - jedna s aloe vera a druhá s opunciou (inak prekladač to dal ako pichľavá hruška, neviem, čo niečo také existuje), ktorá je aj obnovojúca.

Prvú som vyskúšala Apivita Moisturizing with Aloe Vera, ktorá je úplne úžasná, jedna z najlepších hydratačných masiek akú som kedy vyskúšala. Má veľmi ľahkú krémovú konzistenciu, super sa rozotiera. Úplne sa vpije do pleti, priam neskutočne, skoro nič neostane, ostane len taký olejovitý povlak, akokeby všetko voda z masky vošla do pleti - (fotky nižšie). Trochu akokeby hreje na začiatku, nie štípe ale skôr hreje, ale je to skôr príjemné, človek má pocit, že tá maska skutočne niečo robí. Najprv som sa toho síce zľakla, že dostanem reakciu, ale naozaj to nebolo nie nič dramatické, ani žiadna reakcia sa nekonala. Má prijemnú sviežu vôňu, cítiť z nej aloe vera a ešte niečo, čo neviem identifikovať.

Používa sa jednoducho ako klasická maska, naniesť na čistú pleť v hrubšej vrstve, celý ten sáčik, nechať 10 minút pôsobiť, potom zmyť. Výsledok je dokonale hydratová, vláčna a rozžiarená pleť, skutočná šupa. Je vhodná pre všetky typy pleti a môže sa používať dvakrát týždenne. Maska obsahuje 95% prírodných ingrediencií ako:

  • Organická šťava z aloe vera, kyselina hyalurónová a ružová šťava poskytujú intezívnu hydratáciu.

  • Organický jojobový esenciálny olej a olej z pšeničných klíčkov prispievajú k hydratácii, výžive a hebkosti pleti.

  • Panthenol, arginín a organický medový extrakt upokojujú a zjemňujú pleť.

  • Jasmínový extrakt, vitamín E a a voda zo zeleného čaju pleť omladzujú a zanechávajú ju jemnú a žiarivú.

  • Bergamontový esenciálny olej má tonizačný efekt.

A teraz tá najzaujímavejšia vec, Apivita vo svojich produktoch nahradila vodu, keďže tá tvorí veľkú časť samotných produktov, vodou zo zeleného čaju, ktorá je obohatená o antioxidanty. Mám pocit, že toto robí obrovský rozdiel. Ja som z tejto masky úplne nadšená a potrebujem ju znova, určite.

Keď som išla použiť druhú Apivita Moisturizing and Revitalizing Mask with Prickly Pear, tak už som očakávala super výsledok a nebola som sklamaná. Aj keď musím povedať, že tá s Aloe sa mi páči viac, je to len moja osobná preferencia, skvelé sú obidve. Táto druhá s opunciou teda okrem hydratácie má pleť aj obnovovať, takže je hydratačná aj anti-agingová. Má hustejšiu viac krémovú konzisteciu, v zásade je dosť hustá, ale nie ťažká. Rovnako sa dokonale vsiakne do pleti, že neostane takmer nič. Má príjemnú jemnú ovocnú vôňu a je veľmi príjemná na pleti. Výsledok je v podstate rovnaký ako pri tej hydratačnej maske s Aloe Vera, možno je pleť trochu viac rozžiarená. Používa sa rovnako, naniesť na čistú pleť, nechať pôsobiť 10 minút, zmyť. Vhodná je pre všetky typy pleti a tiež sa môže používať dvakrát týždenne.

Maska s opunciou obsahuje 92% prírodných ingrediencií ako:

  • Výťažok z opuncie a organickú šťavu z aloe, ktoré poskytujú intezívnu hydratáciu.

  • Panthenol, organický harmančekový extrakt, bambucké maslo a vitamín E majú upokojujúci, omladzujúci a zjemňujúci efekt na pleť.

  • Olej z pšeničných klíčkov pleť vyživuje a zanecháva ju jemnú.

  • Organický levanduľový esenciálny olej upokojuje pleť a relaxuje zmysly.

Inak ešte k tým sáčkom, normálne neznášam, takto balené masky, zle sa to otvára, vytláča no proste celé zle. Tieto sú však celkom dobre navrhnuté, veľmi dobre sa otvárajú aj sa z nich produkt ľahko vyberá. Je v nich množstvo na jedno poariadne použitie, alebo dve šetrnejšie, ale nenechávala by som ich dlho otvorené. Tým, že Apivita má veľa druhov tých masiek, tak je to celkom praktické, keďže ich môžete naozaj striedať podľa potreby, super je to aj na cestovanie. Na druhej strane je samozrejme ekonomickejšie kúpiť veľké balenie, ak sa vám maska páči.

Čo sa týka nákupu, Apivita má veľmi prehľadnú stránku, nadupanú informáciami, fakt je tam všetko o tých produktoch. Pôvodne som tu mala napísané, že sa chystám na veľkú objednávku, ale už som ju stihla minulý týždeň spáchať. Mali zľavu 25% na celú stránku, čo inak mávajú celkom pravidelne, stačí si počkať. Ja som si objednala skoro všetky masky, ktoré tam majú, vrátane týchto dvoch, tú s aloe vo veľko balení (sáčky tu), tú druhú robia iba v týchto sáčkoch, inak by som si tiež kúpila veľké balenie. Poštovné je zadarmo nad 70 Eur, čo je inak dosť, ale dá sa navyberať, veľmi sa mi pozdáva aj ich telová kozmetika. Videla som Apivitu aj na nejakých slovenských e-shopoch, stačí pogoogliť, len tam nie je celý sortiment. Poznáte Apivita? Máte nejaký tip, keď budem nabudúce objednávať, že čo určite vyskúšať?



#plet #Apivita #pletova-maska #hydratacna-maska #hydratacia #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com