Apivita Pink Clay Mask

27.12.2018 08:00


Dnes tu mám pre vás recenziu celkom užitočnú pre toto obdobie, teda ak ste sa stihli rovnako prežrať nezdravých vecí a koláčikov ako ja a už sa to ukazuje na vašej pleti. Je to ďalšia z Apivita masiek, tentokrát čistiaca s ružovým ílom. Už si nepamätám, prečo som ju neobjednala úplne v prvej várke Apivita masiek, buď ju nemali, alebo som pri tom množstve na túto masku zabudla, ale pred časom som to napravila a objednala si rovno niekoľko sáčikov a keďže je super, tak kým som sa dostala k napísaniu recenzie, tak som si ju stihla kúpiť už aj v tube, lebo je fakt skvelá a stala sa jednou z mojich najobľúbenejších čistiacich masiek.



Pink Clay Mask má veľmi príjemnú hustú krémovú konzistenciu, nie je ružová, ale biela s veľmi jemný náychom do ružova. Táto maska má zvláštnu vôňu, ktorá sa mi veľmi páči, lebo je príjemná a relaxačná. Cítim tam niečo ako kadidlo, ale nie úplne kadidlo, alebo živica. Tá vôňa je asi mydlica, druh kvetu z ktorého sa zvyklo robiť mydlo a naozaj je to taká starosvetská vôňa mydla. Toto som mala k vôni v poznámkach, ale teraz ako pozerám zloženie, tak ho asi trochu zmenili, hlavne, čo sa týka vône, teraz by to mala byť relaxačná vôňa jasmínu, pačuli a neroli, čo znie veľmi dobre a neviem sa dočkať, kedy si kúpim novú tubu.



Čo sa týka účinných látok, tak to sa nezmenilo, kľúčové ingrediencie, ktoré zabezpučujú, že táto maska je taká skvelá sú:

Morské soli, prírodná celulóza a olivové zrnká jemne odstraňujú odumreté bunky, zatiaľ čo propolisový extrakt a íl pleť čistí.

Grécky olivový olej, mandľový olej a olej z pšeničných klíčkov pleť vyživujú a zabezpečujú elasticitu.

Organický levanduľový extrakt z APIGEA, čo je výťažok z gréckych horských byliniek, plný antioxidantov a panthenol chránia pleť pred iritáciou.

A samozrejme ako vo všetkých Apivita produktoch aj v tejto maske je voda nahradená niečím špeciálnym a to konkrétne gréckym horským čajom, čo sú vylúhované bylinky, takže je to plné antioxidantov.




Maska sa používa úplne klasicky, naniesť na čistú pleť v relatícne hrubej vrstve a nechať pôsobiť 10 minút. Na pleti je veľmi príjemná, jemne chladivá. Ja si nechávam ako vždy až do zaschnutia, pretože na pleti je nesmierne príjemná a je mi v nej tak fajn, takže sa vôbec nehrniem do zmývania.



Inak to zmývanie ide trochu ťažšie, ideálne sú na to Merumaya uteráčiku, tie sú na takého zasychacie tvrdšie masky ideálne, keďže sú trochu drsnejšie, s tými od Emma Hardie som sa trochu viac narobila, keďže táto maska celkom zaschne a stvrdne, nie je to také, že by ste vôbec nevedeli pohnúť tvárou, ale cítite, že tá mimika je trochu obmedzená. Výsledok s touto maskou je super, perfektne vyčistená pleť, ale hydratovaná a jemná, nie stiahnutá a vysušená, vyhladená a póry stiahnuté. Úplne super, jedna z najlepších masiek za poslednú dobu, vhodná aj na naozaj suchú a citlivú pleť. Môže sa používať jeden až dvakrát týždenne.



Apivita Pink Clay je naozaj skvelé a ja ju mám od prvého vyskúšania doma stále, veľmi rada mám aj tie sáčiky na cestovanie, najviac ju budete milovať, ak máte skôr suchú alebo ceitlivú pleť, ale vhodná je pre všetky typy pleti. MaskKúpite buď priamo na Apivita.com alebo na Lookfantastic.com.






#plet #pletova-maska #cistiaca-maska #Apivita #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com