Beauty Pie Japanfusion Pure Transforming Cleanser

04.03.2020 08:00


Tento týždeň to bude o čistiacich géloch a bohužiaľ aj tento druhý je ťažko dostupný, ale je podľa mňa úplne geniálny, takže, ak máte možnosť sa k nemu dostať, neváhajte, stojí za to. Jedná sa o Japanfusion Pure Transforming Cleanser od značky Beauty Pie, ktorá sa zatiaľ predáva len vo Veľkej Británii a USA. Oni majú taký zvláštny model cenotvorby, ktorý som, priznám sa, úplne nepochopila a príde mi tak trochu nezmyselný, ale ani plná cena za tento čistiaci gél nie je prehnaná, práve naopak, príde mi celkom rozumná, na to aký je to skvelý produkt.



Ja som sa Japanfusion Pure Transforming Cleanser dostala vďaka winter kit od Caroline Hirons a bol to jeden z dôvodov, prečo si tento kit objednať. Nebyť toho, že sa ich produkty nedajú objednať, tak už mám dávno niečo vyskúšané, lebo ma veľmi lákali, teda hlavne ich starostlivosť o pleť. Tento gél bol aj prvý produkt, čo som z toho kitu otvorila a v momente som bola nadšená.

Najviac ma dostala tá konzistencia, vyzerá to ako krém, keď to vytlačíte z tuby, na dotyk je to niečo medzi krémom a gélom, celkom husté, ale zároveň ľahké. Po nanesení na pleť a rozmasírovaní sa to premení na ten najľahší olej, aký si viete predstaviť, pomaly to až nie je olej, úžasne to kĺže, je to nesmierne príjemné, ale takmer vôbec nie mastné na pocit, napriek tomu, že sa to správa ako olej. A najlepšie nakoniec, stačí pridať trochu vody a premení sa to na mlieko, ktoré ľahko zmyjete vodou, nepotrebujete vôbec uterák, napriek tomu máte pocit, akokeby ste použili super výživný luxusný čistiaci balzam typu Emma Hardie. A aj keď je to vlastne produkt typu gél-olej, tak sa vôbec nepodobá na podobné produkty ako je napríklad Oskia Renaissance Cleansing Gel, proste naozaj unikátny produkt.



Japanfusion Pure Transforming Cleanser úžasne pleť čistí, ale zároveň sa o ňu stará, hydratuje ju a po použití pleť ostane vláčna a jemná. Skvelé je tiež, že je bez parfumácie, doslova vonia nijak, čo je v spojení s tou super ľahkou konzistenciou nesmierne príjemné. Čo sa týka zloženia, tak kľúčové ingrediencie sú nasledovné:

NMFISSION MOISTURE-LOCK komplex, čo je komplex z nejakých kvasníc, ktorý by mal pleť zvláčnovať a spevňovať, re-energizovať a redukovať viditeľné vrásky pomocou hĺbkovej hydratácie a výživy pleti.

Extrak z ovocia Jabara, čo je nejaký japonský citrus, toto je silný antioxidant bohatý na vitamín C a polyfenoly, pomáha redukovať pigmentové škvrny a bojovať proti voľným radikálom.

DELAMYTH DNA+ je extrakt zo šupiek konkrétnej odrody hrozna, ktorý pomáha pleť upokojovať a bojuje proti poškodeniu spôsobenému voľnými radikálmi, ktoré uvoľňujú UV žiarenia, takisto je to antioxidant.

Vitamín E je tiež antioxidant, zároveň je upokojujúci a zvláčňujúce pre pleť.



Beauty Pie uvádza, že tento gél môžete používať na odličovanie alebo teda aj čistenie, mne osobne to príde ako neskutočné plytvanie odličovať sa ním, takže ja ho výhradne používam na druhé čistenie, alebo ranné čistenie. Inak je použitie veľmi jednoduché, malé množstvo, asi toľko, koľko je na fotke, naniesť na pleť, dobre rozmasírovať a potom pridať trochu vody, premeniť na mlieko a nakoniec zmyť vlažnou vodou. Používať ho teda môžete ráno aj večer a aj na odlíčenie, vraj by mal dať dole aj vodeodolnú maskaru, ale ja som ho teda na odličovanie vôbec neskúšala, takže neviem potvrdiť. Tento gél je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej, najviac sa vám bude páčiť, ak ste doteraz neznášali všetky oleje a balzamy, ale páčil sa vám ich efekt, pretože toto má rovnaký efekt len bez toho mastného pocitu, pretože tento produkt nezanecháva absolútne žiadny olejový film.



Obal je obyčajná plastová tuba so šroubovacím vrchnákom, z ktorej sa veľmi dobre vytláča a myslím, že sa z nej bude dať dostať naozaj všetko. Objem je 100 ml a treba ho spotrebovať do 9 mesiacov od otvorenia. Inak, naozaj je to vyrobené v Japonsku a ešte také tie klasické veci, je to vegánsky produkt, ktorý je bez parabénov, minerálneho oleja, sulfátov, parfumácie, farbív, alkoholu, ftalátov a ešte je tam zopár ďalších bez.

Ja som z Japanfusion Pure Transforming Cleanser naozaj nadšená a úprimne sa desím momentu, keď vytlačím posledné zvyšky. Ak by sa dalo, určite by som si ho hneď kúpila znova a možno aj do zásoby. Ak máte možnosť sa k nemu dostať, tak odporúčam všetkými desiatimi. Beauty Pie produkty kúpite priamo na ich stránkach, tu.







#plet #cistiaci-gel #Beauty-Pie #cistenie-pleti #cistiaci-balzam

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com