Bioderma Hydrabio Maska

12.09.2017 08:00


Toto je taká klasika, žiadna “fancy” maska s extrémnymi sľubmi, inovatívnou textúrou, alebo nebodaj lupienkami kvetov, alebo čo ja viem čím. Klasická krémová hydratačná maska, nič viac a nič menej, ale za to odvedie svoju prácu neskutočne dobre. Po tejto maske siaham vždy, keď neviem kam s konopím. Keď mám pocit, že musím pre svoju pleť niečo urobiť, ale zároveň mám pocit, že je moja pleť podráždená a vlastne chce len pokoj, vtedy je čas na Biodermu.

Keďže je Bioderma kozmetika z lekárne, tak je veľmi malá šanca, že by vašu pleť dráždila a táto maska je skutočne jemná a šetrná, napriek tomu účinná. Má úplne klasickú krémovú ľahkú textúru, ale nie je veľmi mastná, ako napríklad Caudalie hydratačná maska, efekt je však veľmi podobný, super hydratovaná, jemná a vláčna pleť. Bioderma Hydrabio je jemne parfumovaná, ale je to skôr taká tá kozmetická vôňa, nič výrazné. Maska sa ľahko rozotiera, netreba nejakú super hrubú vrstvu, tiež sa veľmi rýchlo vpije, u mňa takmer bezo zvyšku.

Niekedy v nej idem aj spať, keď sa vpije, je to akokeby ste sa natreli hydratačným krémom, neostane vám veľa na tvári, teoreticky sa podľa mňa dá použiť aj ako posledná vrstva v starostlivosti večer, taká tá super hydratačná, čo všetko skvele uzamkne. Ja však najčastejšie ju používam ako klasickú masku, natrieť, počkať 10 minút, aj keď u mňa je to skôr 15 až 20 minút a nakoniec zmyť zvyšky. Na pleti je veľmi príjemná, jemne chladivá a upokojujúca. Po použití je pleť jemná, vyhladená a hydratovaná. Na stránke píšu, že prvý týždeň ju máte aplikovať denne, toto som nikdy neskúšala, ale ak máte veľmi dehydrovanú pleť môže to pomôcť. Inak ju môžete používať jeden až dvakrát týždenne.

Bioderma Hydrabio Maska obsahuje Aquagenium, čo je patent Biodermy, ktorý by mal pokožke pomôct aktivovať prirodzené hydratačné schopnosti tým, že stimuluje produkciu akvaporínov (vodných kanálikov v koži) a napomáha udržiavať vlhkosť v pleti (odpísané zo stránky). Inak obsahuje samozrejme vodu, glycerín, ale aj niacinamide (vitamín B3), výťažok z jablka a výťažky z rias.Táto maska je skvelá ak potrebujete okamžite doplniť hydratáciu a upokojiť napnutú a vysušenú pleť, ale tiež ako pravidelná starostlivosť proti strate hydratácie. Ak hľadáte skvelú hydratačnú masku, ktorá nezruinuje vašu peňaženka, tak Bioderma Hydrabio je perfektná voľba. Kúpite v lekárňach, alebo napríklad na feelunique.com.



#plet #pletova-maska #hydratacna-maska #Bioderma #hydratacia

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com