Biossance Squalane + Peptide Eye Gel

08.07.2021 08:00


Toto je jeden z najpredávanejších očných krémov na americkej Sephore, teda aspoň bol pred dvoma rokmi, keď som stále hľadala, odkiaľ by som objednala Biossance, americkú značku, ktorá ako hlavnú ingredienciu vo všetkých svojich produktov používa skvalán. Ale myslím, že stále je to jeden z najpredávanejších očných krémov, lebo je naozaj skvelý, medzitým sa však už dá bez problémov kúpiť aj v Európe.



Squalane + Peptide Eye Gel je ľahučký gélik, ktorý sa v momente vpije, ale zároveň skvele hydratuje a perfektne funguje aj pod make-up, vôbec nežmolkuje, vlastne je to super báza pod make-up a očný korektor, čo sa týka očného okolia. Je jemne chladivý, bez vône, ľahko a príjemne sa rozotiera a myslím, že naozaj funguje.



Ja som ho totiž používala na konci tehotenstva, kedy už bol spánok taký kadejaký, potom hneď po pôrode, potom som používala Drunk Elephant C-Tango a potom som sa asi po troch mesiacoch vrátila k Biossance a to moje očné okolie vyzeralo fakt dobre v rámci možností a absolútneho nedostatku spánku.



Ako hovorí názov obsahuje peptidy, ktoré majú zabezpečiť vyhladenie očného okolia a skvalán, ktorý ma zabezpečiť hydratáciu, ale obsahuje toho oveľa viac. Tie kľúčové ingrediencie, ktoré uvádzajú oni sú kmeňové bunky zo švajčiarskeho jablka, ktoré majú vyhládzať vrásky a Eyeseryl a Argireline, ktoré majú redukovať opuchy a kruhy pod očami. Okrem toho je tam aj rozjasňujúci niacinamide, hydratačný glycerín, upokojujúci panthenol, rôzne rastlinné výťažky bohaté na antixodanty (uhorka, goji, hrozno), hydratačná kyselina hyalurónová a kofeín na kruhy a opuchy.



Toto všetko má zabezpečiť vyhladenie jemný vrások, supre hydratáciu a vypnutie, redukovanie kruhov pod očami (v rámci možností očných krémov, na niektoré kruhy pod očami sú všetky krémy krátke) a rozjasnenie, čo naozaj aj robí. Vhodný je podľa mňa pre všetkých a všetky typy pleti vďaka svojej konzistencii a skvelý je podľa aj pre mladú pleť.

Používanie je jednoduché, množstvo ako je na fotke jemne vklepať na čistú pleť ráno aj večer. Očný krém je ideálne nanášať hneď po tonery/toniku pred sérami, olejmi a krémami. Obal je taká klasická plastová tuba s dobrou pumpičkou, ktorá dávkuje tak akurát, objem je 15 ml. Na obale nájdete dátum spotreby, môj mal výdrž skoro rok a pol.

Biossance je veľmi zaujímavá značka, síce mi nie všetko úplne sadlo, ale nič nebolo zlé a tento očný krém je jeden z tých top produktov a v budúcnosti sa k nemu určite vrátim. Squalane + Peptide Eye Gel kúpite napríklad na lookfantastic.com alebo cultbeauty.com. Inak teraz už zase majú pár nových produktov, pri ktorých čakám, kedy konečne prídu do EÚ.




#plet #ocny-krem #Biossance

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com