Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner

09.02.2017 08:00


Aj keď sa mi Bobbi Brown veľmi páči, nikdy ma to až tak veľmi netiahlo k jej produktom. Vyzerajú fajn a súdiac podľa tejto linky sú aj dobré, ale vždy sa nájde niečo, čo chcem vyskúšať viac. Pred Vianocami ma však do Bobbi Brown v bratislavskom Auparku dotiahol hon na dokonalú modrú, ktorou som chcela napodobniť jedno líčenie Lisy Eldridge (video tu), ktoré spravila na prehliadku Sonia Rykiel (instagram Lisy s líčením). Lisa na to použila tmavo modrý očný tieň, ale aj keď som doma nejaké tmavo modré očné tiene mala so žiadnym to nefungovalo. A tak sa začalo dvojmesačné hladanie tej správnej modrej, s ktorou sa bude dať spraviť jemná linka, ktorá sa bude dať jemne rozmazať.

Tá modrá musela byť naozaj sýta, takmer ako polnočná modrá, ktorá na prvý pohľad pôsobí takmer ako čierna, ale predsa je modrá. Takmer nadľudská úloha. Ale na stránke Bobbi Brown som našla očný tieň v takej farbe - Rich Navy - takže som zašla do Auparku, že sa pozriem, či je naozaj taký. Na moje sklamanie ho nemali, evidetne nemajú úplne plný sortiment, čo naozaj nemám rada, ale čo už. Milá predavačka - Bobbi Brown má asi najlepšie predavačky v Bratislave - mi však poradila gélovú očnú linku v odtieni Cobalt Ink. Keďže sa veľmi s gélovými očnými linkami nekamáratim, lebo mi to príde strašne komplikované a prácne s tým štetcom a naberaním, tak som dosť váhala. Ale predavačka ma ujistila, že linka sa dá bezproblémov rozmazať, čo bola podmienka a bola to presne tá dokonalá modrá, tak som si povedala, že to skúsim. A neoľutovala som.

Linka sa veľmi dobre nanáša, ale musela som si kvôli nej kúpila ešte aj špeciálny štetec od Zoevy, lebo s tým, čo som mala doma, mi to až tak dobre nešlo. Zoeva 310 Spot Liner je nesmierne presný a dostanem sa s ním úplne ku korienkom mihálníc, takže to ide potom naozaj ľahko. Samotná linka na viečku drží naozaj dobre a nerozmazáva sa, bezproblémov vydrží celý deň, alebo celý večer, bude to aj tých sľúbených 12 hodín, 10 určite. Trochu menej vydrží, keď ju rozmažete, vtedy sa po čase trochu akoby vyparí. Rozmazať sa dá bez problémov, ale musí to byť hneď potom, ako ju nanesiete, inak zaschne. Mala by byť odolná voči aj potu a vlhkosti, takže by sa nemala rozmazávať ani keď je teplo alebo veľmi vlhko. Na mne sa ani nerozmazávala a to som ju nosila, keď snežilo a bolo dosť zima.

Nie som si istá ako dlho vydrží samotná linka, pretože postupne bude v tégliku určite vysychať a strácať svoje schopnosti. Asi ju nestihnete vypotrebovať úplne celú pokiaľ ju nebudete používať naozaj často. Na očiach však vyzerá naozaj super, je dostatočne tmavá, takže ich zvýrazňuje, ale to, že je modrá si všimnete na druhý a možno až tretí pohľad zblízka. Tá farba však môže podtrhnúť alebo zvýrazniť farbu vašich dúhoviek, v závislosti od toho akej farby ich máte, u mne vyťahuje viac dopopredia sivú, alebo si to aspoň nahováram, pri mojich očiach ťažko povedať. Má v zásade jediné mínus a to je cena, Bobbi Brown gélové linky sú naozaj drahé 25 Eur, ak sa správne pamätám, oproti tým, ktoré kúpite v drogérii. Ale na druhej strane majú na výber naozaj úžasné farby, niekoré aj s trblietavým efektom, takže ak sú linky to na čom ulietavate, a chcete vyskúšať niečo iné ako tvrdú čiernu, tak sa to určite oplatí. Určite sa choďte minimálne pozrieť na tie úžasné farby, ak budete mať možnosť.



#make-up #Bobbi-Brown #ocna-linka #gelova-linka

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com