Burt’s Bees Facial Cleansing Oil with Coconut & Argan Oils

05.06.2018 08:00


Asi tak pred rokom a niečo som objavila odličovacie oleje a celkom som im prepadla, tak som samozrejme začala hľadať všetky možné dostupné. Pri tom hľadaní som narazila na Facial Cleansing Oil with Coconut & Argan Oils od Burt’s Bees, ktorý sa mi veľmi zapáčil a rovno putoval na wishlist.



Burt’s Bees je značka, ktorú som objavila v Kanade, tam bol v každej drogérii, doslova na každom rohu a jeden čas som celkom fičala na ich produktoch, ktoré sú celkom fajn a viac menej prírodné, ale tento olej som si vtedy nikdy nevšimla, možno ho ešte nemali. Mala som však od nich čistiaci krém a ten bol fajn.

Na tomto oleji ma veľmi zaujalo zloženie, kde je kokosový a argánový olej, čo sú dva celkom populárne oleje a ich kombinácia znie celkom lákavo. Aj keď osobne nie som veľký fanúšik kokosového oleja a jeho vraj zaručených zázračných vlastností, ktoré vyrieša 100 problémov. Zloženie teda sľubuje šetrné a účinné odlíčenie, ale zároveň aj hydratáciu a zjemnenie pleti. Okrem vyššie spomínaných olejov je v zložení ešte slnečnicový olej a výťažok z listov rozmarínu.



Burt’s Bees Facial Cleansing Oil je celkom tekutý, je teda z kategórie tých viac tekutejších olejov, niekedy mi trocha stečie aj tam kam nemá, ale nie je to žiadna katastrofa, predsa len nie je to balzam. Na porovnanie, nie je až taký hustý a hodvábny ako napríklad Caudalie olej, viac sa blíži k vode, ale na pleti je príjemný a super kĺže, takže všetko dobre rozpustíte a spravíte si masáž. Vonia sladko, trochu kokosovo a trochu kvetinovo, je to celkom špecifická vôňa, taká typická Burt’s Bees, ak ste mali už nejaké ich produkty. Je v ňom prírodná parfumácia, ale neobsahuje minerálny olej, čo býva častá zložka odličovacích olejov, čo je pozitívne.

Používa sa klasicky, ako iné odličovacie oleje, naniesť na suchú tvár premasírovať a tým rozpustiť všetko make-up a SPF. Potom máte dve možnosti pridať trochu vody a tým premeniť na mlieko a zmyť, alebo zmyť navhlčeným uteráčikom. Ja dávam prednosť tej druhej možnosti. Tento olej je úplne ideálny na odličovanie, ale na druhé čistenie sa mne osobne veľmi nehodí, keďže je celkom mastný, aj keď pri dobrom zmytí nenecháva pleť mastnú, ale na druhé čistenie mne osobne vyhovuje niečo menej mastné a viac výživné.

Pleť je po ňom pekne čistá a naozaj hydratovaná, ale ten kokosový olej je trochu zradný, keďže vie celkom upchať póry, takže ak viete, že vám nerobí dobre, tomuto by som sa radšej vyhla, inak je vhodný pre všetky typy pleti. Fľaška je veľká, má 177 ml, takže vám vydrží celkom dlho, na jedno odlíčenie vám stačí jedna až dve pumpičky, keďže sú dosť štedré. Inak je to fajn praktická fľaša s celkom dobrou uzamykateľnou pumpičkou.

Burt’s Bees Facial Cleansing Oil with Coconut & Argan Oils je celkom príjemný a dostanete celkom veľké množstvo za rozumnú cenu, ale nie je to môj najobľúbenejší odličovací olej, to je tento od bareMinerals. Ale, ak máte radi kokosový olej, tak určite odporúčam vyskúšať Burt’s Bees Facial Cleansing Oil with Coconut & Argan Oils, bonus je, že je to prírodná kozmetika. Kúpite napríklad na feelunique.com.

Viac o odličovacích olejoch vo videu nižšie.






#plet #odlicovaci-olej #Burts-Bees #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com