By Terry Baume De Rose

26.12.2017 08:00


O tomto balzame na pery ste už asi počuli, je to legenda, ale stojí priam neuveriteľné peniaze. Ja osobne som si roky klopkala na čelo, že čo za blázna dá toľko peňazí za balzam na pery a čo už na ňom môže byť také vynímočné, aby to opodstatňovalo takú cenu. A potom som počula podcast od Lily a Anny At home with... s Terry De Gunzburg , kde vysvetlila, prečo tak veľa stojí. Je to preto, že je v ňom vysoká koncetrácia látok a vzniklo to vlastne omylom, lebo laborant sa vraj pomýlil, ale Terry sa to veľmi zapáčilo a tak vznikol Baume De Rose, ktorý veľa ľudí naozaj miluje.

A po tomto vysvetlení som sa aj ja odhodlala, že obetujem tie peniaze a vyskúšam ho. Našťastie sa mi podarilo ho kúpiť v akcii, ale aj tak to bolo veľa. A musím sa priznať, že úplne na začiatku som bola veľmi nadšená, ale asi to bol aj psychologický efekt. Človek si celkom prirodzene nechce pripustiť, že niečo, čo bolo tak drahé, je zlé a zároveň má pocit, že keď to bolo tak drahé, tak je to super najlepšie. Ale po polroku používania už mám myslím celkom odstup a objektívny názor.

Ako prvé samozrejme obal, je veľmi pekný a krásne sa vyníma na toaletnom stolíku, ale inak je celkom nepraktický. Dosť ťažký, lebo je sklenený, plus balzam musíte nanášať prstom, čo nie je veľmi praktické, ak ste mimo domu, takže za tú cenu to znie ako strašná sprostosť, ale nič nemôže byť dokonalé, že áno? Samozrejme obsah tohto nepraktického téglika, to už je iná šálka kávy.


Toto nie je žiadny super prírodný jednoduchý balzam na pery s nejakou zázračnou ingredienciou, ale naozaj high-tech komplexná kozmetika. Kľúčové ingrediencie sú:

  • Lipo-regeneračný komplex, ktorý tvoria esenciálne vosky z kvetov ruže, ktoré majú zjemňujúce vlastnosti.

  • Pastel Oil, čo je nejaký olej, ale nepodarilo sa vygoogliť aký, ktorý má povzbutiť obnovu buniek a bambucké maslo, ktoré má hojivé a upokojujúce účinky, pery posilňuje a poskytuje výživu a komfort.

  • Hydroskin komplex, čo je kombinácia hydratačných a lipidových zložiek, ktorá má poskytovať hydratáciu.

  • Biotechnologické ceramidy, ktoré pery omladzujú, vypĺňajú a spevňujú.

  • Vitamín E, antioxidant a SPF 15.


By Terry Baume De Rose je veľmi príjemný balzam na pery, veľmi ľahký, super hydratačný, ani super lesklý ani matný, nesmierne príjemný na perách. Krásne jemne vonia po ružiach, ale nie je to taká tá super silná vôňa, je to naozaj veľmi jemné a pomerne rýchlo sa stratí. Trochu farbí jemne do ružova, keďže je to jeho farba, takže pery získajú taký jemný nude nádych, ale existujú aj zaferbené verzie, ak chcete aj trochu farby. Celkom dlho vydrží na perách, takže ho netreba aplikovať často. Skvelý je na noc, keď máte naozaj suché pery, vtedy sa ráno zobudíte s peknými hydratovanými perami. Super je aj ako báza pod rúž, alebo len v kombinácii s kontúrkou alebo trochou rúžu, ak chcete viac farby. Naozaj je to príjemný balzam, ale tá cena je niečo, čo treba zvážiť, keďže je naozaj vysoká a existuje množstvo alternatív, napríklad Essential Lip Enhancer od Jouer, ktorý je výborný. By Terry Baume De Rose je skutočne skvelý balzam, ale ja sa určite nebudem ponáhlať kúpiť si ďalší, keď sa mi minie a to práve kvôli tej cene, inak je výborný a myslím, že pokiaľ práve nenájdete na chodníku tých 50 Eur, tak si radšej kúpte nejaký iný a investujte radšej do očného krému, alebo pleťového séra. By Terry Baume De Rose kúpite napríklad na feelunique.com.

Produkty spomenuté vo videu:

By Terry Baume De Rose

Jouer Cosmetics Essential Lip Enhancer

Nuxe Reve de Miel Baume Levres





#plet #video #kozmeticke-legendy #balzam-na-pery #By-Terry

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com