Caudalie Moisturizing Mask

28.03.2017 08:00


Caudalie Moisturizing maska je podľa mňa ideálna do chladného počasia, ktoré je našťastie už za nami, ale výborná bude aj do slnečných a horúcich dní, ktoré nás čakajú. Nie je to prvá Caudalie maska, ktorú som vyskúšala, už mám doma aj Detox masku, čo je výborná čistiaca maska, ktorá ma navnadila skúsiť ďalšie Caudalie masky. Keďže bola zima, tak celkom logicky padla voľba na hydratačnú masku.

V zásade som očákavala takú celkom klasickú krémovú hydratačnú masku, príjemnú na používanie, ale Caudalie ma prekvapila hneď niekoľkokrát. Úplne prvé prekvapenie bolo, keď som si prečítala návod, Caudalie Moisturizing masku totiž môžete na niesť aj okolo očí. V tomto je celkom špeciálna, nie je veľa masiek a ja som sa doteraz so žiadnou tajou hydratačnou maskou nestretla, ktoré môžete naniesť aj okolo očí. Síce nanášam na očné okolie oveľa tenšiu vrstvu ako na zvyšok tváre, pretože okolo očí nemá zmysel nanášať masku v hrubej vrstve, ako vidno aj fotke nižšie, vyzeráto akokeby som ju okolo očí ani nemala, ale je tam. Ale táto možnosť je super, lebo keď už hydratujete, tak hydratujete celú tvár bez výnimky.



Druhé príjemné prekvapenie je textúra tejto je masky, ktorá je veľmi hustá krémová až olejovitá, keďže obsahuje veľmi veľa oleja z hroznových jadierok. Je to jedna z najhutnejších masiek, aké som kedy mala, čo samozrejme nevyhovuje každému, ale ak si radi doprajete pocit intezívnej výživy až balzamovania, tak toto je určite pre vás. Ak máte radšej ľahšie textúry, tak Caudalie nebude úplne vaša šálka kávy. Vôňa je svieža a taká klasická krémová, niečo ako Nivea, taká typická Caudalie vôňa. Kľúčové ingrediencie sú olej z hroznových semiačok, ktorý pleť vyživuje a Vinoluvure, čo látka extrahovaná z vínnych kvasníc a Caudalie má na ňu patent, pomáha udržiavať hydratáciu v pleti a posilňuje ju a ešte hroznové polyfenoly, čo sú vlastne anti-oxidanty. Skvelé na Caudalie je, že ich produkty sú maximálne prírodné a nikdy neobsahujú zlé veci ako parabény, ftaláty, minerálny olej a podobne a ani žiadne živočíšne ingediencie.

Cuadalie Moisturizing maska je vhodná pre všetky typy pleti a môžete používať dvakrát týždenne. Stačí naniesť relatívne tenkú vrstvu, pretože maska je celkom intezívna a nechať pôsobiť 15 minút. Mne sa najviac osvedčilo naniesť ju večer nechať vpiť a potom v nej spať, vtedy funguje najlepšie, je to vlasnte zároveň maska aj super hydratačný nočný krém. Keď sa väčšina vpije, tak maska vytvorí taký olejovitý hydratačný film, ktorý pôsobí na pleti celú noc a ráno sa zobudím s dokonale hydratovanou, napumpovanou, vyhladenou a spokojnou pleťou. Keď ju použijem klasicky 15 minút a dole, tak sa výsledok veľmi nelíši od ostatných hydratačných másk, okrem toho, že hydratuje aj očné okolie. Pre suchú pleť je táto maska úplné požehnanie, ale skvelá je aj pre všetky ostatné typi pleti. Balenie je celkom veľké 75 ml a keďže jej netreba veľa, tak vydrží dlho, je to veľmi praktická tuba s pekným dreveným vrchnákom. Cuadalie Moisturizing kúpite na feelunique.com, ak by ste chceli vyskúšať viacero Caudalie masiek naraz, tak majú aj skvelý balíček troch, v ktorom je okrem Moisturizing masky a Detox masky ešte aj Glycolic Peel, všetky po 25 ml za skvelú cenu, kúpite tu. Tipy na ďalšie vynikajúce hydratačné masky nájdete vo videu nižšie.





#plet #Caudalie #pletova-maska #hydratacna-maska

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com