Daniel Sandler Watercolour Liquid Blush

21.06.2018 08:00


Úplne presne si pamätám, keď som si túto lícenku pred rokmi kúpila prvýkrát na letnú dovolenku k more. Ja totiž nemôžem byť bez lícenky vôbec, lebo vyzerám extrémne nezdravo a bledo. Takže, aj keď sa k vode nelíčim, trochu farby na líca musí byť a na to je úplne ideálna táto lícenka od Daniel Sandler.



Watercolour Liquid Blush je super tekutá, je to ako keby ste sa maľovali s vodovkami, ale super ľahko sa s ňou pracuje. Tým, že je tekutá, tak vyzerá skvele a prirodzene aj v horúcom počasí a nezgrcne sa. Navyše je vodeodolná a oteruodolná, takže vydrží aj pot a trochu vody a ešte aj drží perfektne bez problémov celý deň, 12 hodín a viac. Watercolour Liquid Blush obsahuje aj výživné látky, vitamín E a jojobový extrakt, asi nie olej, pretože je to bezolejová formula, takže pleť pekne hydratuje, tak aspoň vaše líčka ostanú svieže, keď nie zvyšok tváre.




Watercolour Liquid Blush je na báze vody a silikónu, na pleti to vďaka tomu pôsobí maximálne prirodzene a super to drží. Nerobí jej problém ani nanesenie na zapudrovanú pleť, s tým mávajú niektoré tekuté a krémové lícenky problém, ale táto od Daniel Sandler sa dokonale spojí s hocijakým make-upom, alebo púdrom, teda aspoň ja som ešte nenašla taký, s ktorým by mala Watercolour Liquid Blush problém. Táto konzistencia je absolútne výnimočná, je to naozaj úplne tekuté a vodovité, ale super pigmentované, ľahko sa s tým pracuje a skvele to drží.



Tým, že je táto lícenka na báze vody, tak keď ju necháte postáť, tak sa voda a tie ostatné zložky oddelia, niečo ako tie dvojfázové odličovače očí, len toto je bez oleja. Takže pred nanesením ju treba dobre pretrepať, aby sa dokonale všetko premiešalo.



Watercolour Liquid Blush sa dá nanášať prstami, alebo štetcom, asi by to išlo aj hubkou, ale osobne som nikdy necítila potrebu to skúšať. Ja osobne ju najčastejšie nanášam prstami, keď tak nakoniec trochu rozotriem okraje štetcom. Daniel Sandler má k týmto lícenkám aj špeciálny štetec, ale ja používam od štetec od Zoeva číslo 135. Watercolour Liquid Blush naozaj stačí máličko pre jemný prirodzený efekt, ale dá sa samozrejme vrstviť a pôsobiť sýtejšie. Ja som to s ňou skúšala aj ako s farbou na pery, ale to veľmi nefunguje, nedrží to nijak extra, plus je to vysušujúce.



Super na tejto lícenke je aj tá fľaštička, je super maličká a šikovná, nezaberá vôbec veľa miesta, takže sa s ňou aj skvele cestuje, úplne ideálne na letné dovolenky. Aj farba sa z nej dobre a presne dávkuje, stačí jedna kvapka, keďže je super pigmentovaná. Veľmi sa ani nedá vytlačiť zbytočne veľa, to by ste museli tú tubu veľmi stlačiť.



Ja mám odtieň Cherub, už druhý krát, čo je veľmi jemná pastelová ružová, ktorá pôsobí nesmierne prirodzene a skvele vyzerá hlavne na svetlej pleti. Je to skôr studený odtieň a nie sú v ňom trblietky, ale Daniel Sandler má na výber viac ako 10 odtieňov a je tam naozaj skoro všetko. Krásne broskyňové, terakotové, bronzové, niekoľko odtieňov ružových, niektoré aj s trblietkami, viac rozjasňujúce ako tento Cherub, vyberie si tam podľa mňa každý. Mňa veľmi láka vyskúšať niektorý z tých bronzových ako bronzer, pretože to by mohlo vyzerať na pleti veľmi prirodzene.



Ak hľadáte výnimočnú tekutú lícenku, ktorá vydrží horúce letné počasie a ľahko sa nanáša určite odporúčam vyskúšať Watercolour Liquid Blush od Daniel Sandler. Na výber je množstvo odtieňov a keďže je super pigmentovaná, vydrží vám veľmi dlho. Kúpite napríklad na CultBeauty.co.uk, feelunique.com, alebo na lookfantastic.com.






#make-up #licenka #Daniel-Sandler

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com