Dr Roebuck's Bondi Hydrating Mist

24.03.2020 08:00


Dr Roebuck's je austrálaska značka, ktorú som objavila asi pred rokom vďaka goodie bag a to konkrétne cez skvelý hydratačný krém No Worries, z ktorého som bola celkom nadšená. Takže som sa poriadne pozrela aj na ďalšie ich produkty a jeden z tých, čo ma zaujali najviac, bola aj pleťová hmla Bondi Hydrating Mist a keďže sa blížilo vtedy leto, celkom rýchlo ku mne putovala.



Dr Roebuck's je značka, ktorá je založená na jednoduchom, ale účinnom zložení, bez zbytočností a typických látok, čo sa aktuálne považujú za škodlivé, ako parabény, sulfáty a silikóny. A tomu zodpovedá aj zloženie tejto hmly, základ tvorí voda a aloe vera. Kľúčové ingrediencie sú však výťažok z kakadu slivky, čo je nejaká austrálska odroda nesmierne bohatá na super antioxidant vitamín C, ktorý má pleť rozjasňovať a chrániť. Ďalej je tam výťažok z uhorky, ktorý má pleť upokojovať a osviežovať.

A nakoniec ingrediencia, ktorá ma presvedčila ku kúpe a to vitamín B3, teda niacinamide, ktorý má zlepšovať hydratáciu, pleť upokojovať a je tiež protizápalový. Ak by ste o ňom chceli vedieť viac, pozrite si toto video, je to naozaj super ingrediencia, ktorú milujem. Konzistenciou je to samozrejme voda, ale Bondi hmla má veľmi príjemnú jemnú vôňu, ktorá mi evokuje leto a pláž. Je to prírodná parfumácia z kokosu, ale vlastne nevonia kokosovo, je to jemne sladká veľmi príjemná vôňa, ktorá celkom rýchlo vyprchá, ale navodí vám dobrú náladu.



Táto hmla je vhodná pre všetky typy pleti, jedine, že by ste mali problém s niektorou konkrétnou zložkou, alebo by vám vadila kokosová parfumácia. Používa sa úplne jednoducho hocikedy, kedy máte pocit, že vaša pleť potrebuje hydratáciu a osvieženie, nastriekať na tvár. Takisto ju môžete používať medzi jednotlivými vrstvami starostlivosti o pleť pri rutine. A tiež pred nanesením make-upu, vlastne hocijaký spôsob, ktorý vám vyhovuje, je ok.

Táto hmla veľmi príjemne osvieži, ale zároveň pleť hydratuje a má v sebe ingrediencie, ktoré sú pre pleť veľmi prospešné. Bondi Hydrating Mist má plastový obal s veľmi dobrou a tak akurát jemne rozprašujúcou pumpičkou. Navyše je celkom elegantný, biela s tým zlatým písmom vyzerá veľmi pekne. Objem je 100 ml a treba ju spotrebovať do 6 mesiacov od otvorenia.

Ak hľadáte dobrú kozmetiku za rozumnú cenu, tak sa určite oplatí pozrieť na Dr Roebuck's, zatiaľ všetko, čo som vyskúšala bolo buď super, alebo aspoň fajn. A teda Bondi Hydrating Mist som na seba vystriekala s radosťou a určite si túto hmlu v budúcnosti kúpim znova. Dr Roebuck's Bondi Hydrating Mist kúpite napríklad na cultbeauty.co.uk.








#plet #pletova-hmla #DrRoebucks #hydratacia #toner #vitamin-C #niacinamide

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com