Dr. Sam’s Flawless Cleanser

03.03.2020 08:00


Dr. Sam’s je britská dermatologička, možno ju poznáte vďaka YouTube a keďže nebola spokojná s kozmetikou dostupnou na trhu, tak začala robiť svoju. A úplne prvý produkt, ktorý vypustila do sveta je Flawless Cleanser, čo v preklade znamená bezchybný čistiaci produkt. Jej motto totiž je, že kozmetika by mala byť relatívne nekomplikovaná, účinná a majú to byť hlavne bezchybné základné produkty, také, ktoré potrebuje každý a môže používať každý.



A presne taký je aj Flawless Cleanser, nekomplikovaný a efektívny. Je to číri gél bez parfumácie, ktorý je nekomedogénny, teda neupcháva póry. Trochu pení, ale nie sú v ňom látky, ktoré extra penia a pleť vysušujú, ako napríklad SLS. Práve naopak pleť veľmi efektívne vyčistí, ale zároveň ju zanechá vláčnu a zachová jej prirodzené pH.



Neobsahuje žiadne super ingrediencie, zloženie odzrkadľuje to, že je to funkčný veľmi príjemný gél za rozumnú cenu. Ale nájdete v ňom napríklad Aloe Vera a vitamín E, takže predsa len nejaké benefity pre pleť má. Podľa mňa má úplne dokonalú gélovú textúru, je to proste tak akurát tekuté, dobre to kĺže, ľahko sa zmýva len vodou, nepotrebujete uteráčik a zároveň vôbec nie je mastný a tým pádom nezanecháva mastný film, ale tiež pleť vôbec nedráždi a nevysušuje. Ten názov je jednoducho výstižný, bezchybný čistiaci gél.



Používa sa úplne jednoducho, jednu pumpičku naniesť na vlhkú pleť, poriadne premasírovať a potom poriadne zmyť vodou. Dr. Sam’s ho odporúča aj na odlíčenie, vtedy treba vraj použiť dve pumpičky, ale neodporúča ho na odličovanie očí, na to je podľa nej lepší samostatný špeciálny odličovač na oči, s čím úplne súhlasím. Mne osobne sa na odličovanie nezdá až tak veľmi efektívny, dávam prednosť balzamom a olejom, ale nejak to s ním ide a odlíči vás.



Flawless Cleanser je však pre mňa ideálny a geniálny na druhé čistenie a ranné čistenie, na toho ho úplne zbožňujem, pretože je rýchly, efektívny, nedráždi moju pleť, nijak nevonia a dá sa zmyť vodou, čo je skvelé, ak sa ponáhľam. Je to vlastne univerzálny čistiaci produkt, vhodný na ráno aj večer a takisto na odličovanie. Tiež je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane problematickej a citlivej so sklonom k začervenaniu. Obal je tiež bezchybný, 200 ml plastová fľaša so super pumpičkou, aj keď nakoniec som už zvyšky zo spodu vyškrabovala, ale inak naozaj skvelá pumpička. Majú aj možnosť balenia v tube, kde máte tri 50 ml tuby ako praktickú cestovnú verziu. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.

Ja som si tento gél nesmierne obľúbila, predčil moje očakávania a som z neho tak nadšená, že mám doma do zásoby dve fľaše, pretože má jedinú chybu a to je dostupnosť, tak sa pri každej objednávke zásobím. Dr. Sam’s Flawless Cleanser kúpite len priamo na jej stránkach, tu a poštovné je, bohužiaľ, dosť vysoké, občas majú poštovné zdarma, tak buď treba počkať, alebo si objednávku dobre rozmyslieť, prípadne sa poskladať viacerí. Inak je to naozaj bezchybný čistiaci gél, ktorý určite odporúčam vyskúšať. Aj ďalšie produkty sú fajn, hlavne hydratačné krémy, recenzia bude čoskoro, SPF je pre mňa také priemerné, viac o ňom nájdete tu.




#plet #cistiaci-gel #cistenie-pleti #Dr.Sams

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com