Drunk Elephant C-Tango Multivitamin Eye Cream

22.06.2021 08:00


Dlho, predlho odkladaná recenzia, ale radšej poriadne a neskoro, ako narýchlo. Drunk Elephant C-Tango som totiž začala používať v šestonedelí, lebo, no kto zažil chápe, teraz je to už len taká matná spomienka, ale teda spánok je veľmi vzácna komodita v tom čase a intenzívne sa podpisuje na vzhľade hlavne očného okolia. Keď sa však na to pozriem spätne a pozriem aj fotky z toho obdobia, vďaka tomuto krému to s tými kruhmi pod očami vôbec nebolo také zlé.



Bolo mi aj celkom smutno, keď sa minul, určite si ho niekedy kúpim znova a to sa mi zatiaľ pri Drunk Elephant produktoch nestalo, sú síce fajn, ale nikdy som nebola až taká nadšená, ako pri tomto očnom kréme. Tento krém by podľa popisu by mal zvládať všetko, vyhládzať, vyživovať, hydratovať, rozjasňovať, poskytnúť ochranu antioxidantov a podľa mňa to aj robí.



C-Tango je podľa mňa výnimočný dvoma vecami a to konzistenciou a zložením. Konzistencia je na očný krém úplne dokonalá, je to stále krém, ale je celkom ľahký, nemastný, okamžite sa vstrebá, veľmi príjemný na nášanie, super pod make-up a bez parfumácie. No a zloženie to už je na trochu dlhšie, keďže je fakt dlhé, ale prejdime si tie kľúčové ingrediencie, ktoré sú nasledovné:

Power 5C Vitamin Complex: komplex 5 vitamínov C, ktoré majú očné okolie rozjasňovať, zjednotiť tón a spevniť pleť a spolu s peptidmi, antioxidantmi, superoxidom dismutázy skvelú ochranu pred UV žiarením, znečistením a voľnými radikálmi.

Zmes 8 peptidov, ktoré majú pleť spevňovať, posilňovať a vyhládzať jemné linky a vrásky.

Výťažok z uhorky, ktorý je bohatý na antioxidanty

Superoxid dismutázy, čo je esenciálnu enzým prirodzene prítomný v pokožke a je to super látka, ktorá perfektne neutralizuje voľné radikály.

Hesperidín metylchalkón, preložil kamarát Google, je potentný flavonoid, ktorý pomáha redukovať známky starnutia

Ubichinón, tiež preklad kamoša Google, dodáva koenzým Q10, dôležitý antioxidant, ktorý s vekom klesá a je dokázané, že pomáha redukovať jemné linky a vrásky.

Vitamín E: pomáha pleť chrániť a zároveň pomáha udržiavať prirodzenú lipidovú bariéru.

No a samozrejme typická informácia od Drunk Elephant, lebo si na tom zakladajú bez esenciálnych olejov, silikónov, parfumácie, vegánsky a cruelty free produkt a má vraj ideálne pH 6,8.



Používanie je úplne jednoduché, pol až jednu pumpičku, mne stačí pol, nanesiete jemný vklepaním na očné okolie, nie pohyblivé viečko, na vyčostenú pleť, ideálne medzi prvými krokmi, teda napríklad toner, očný krém a potom pokračujete sérami. Môžete používať ráno aj večer a vhodný je podľa mňa pre všetky typy pleti.



Obal je typický Drunk Elephant, veselý farebný so skvelou vysúvacou pumpičkou. Objem je 15 ml, čo znamená, že ten obal je trochu zbytočne veľký, spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.

Drunk Elephant C-Tango je podľa mňa najlepší produkt od Drunk Elephant a jeden z najlepších očných krémov, čo som vyskúšala, spolu s Pestle&Mortar a Merumaya, kúpila som ho aj mojej mame. Samozrejme, nečakajte zázraky na počkanie, akýkoľvek očný krém vás nedokáže vyhladiť o 20 rokov a zbaviť genetických kruhov pod očami, ale keď chcete očnému okoliu dopriať a máte aktuálne nedostatok spánku, toto je veľmi dobrá voľba. Kúpite napríklad na cultbeauty.com, alebo na SpaceNK.




#plet #Drunk-Elephant #ocny-krem

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com