Emma Hardie Moringa Light Cleansing Gel

30.03.2021 08:00


Dobieham resty, všimli ste si, že zvládam už jednu recenziu týždenne? Časom sa snáď dopracujem naspäť k tým dvom týždenne. Ale teda, Emma Hardie Moringa Light Cleansing Gel mi už pár mesiacov leží na stole a čaká na napísanie recenzie. Tak tu konečne je, Emme to teda dlžím, lebo čistiaci balzam je pre mňa stále jeden z najlepších a dole pod recenziou je o ňom aj video.



Emma Hardie Moringa Light Cleansing Gel spravili pre tých, ktorým sa síce páči balzam, ale majú radšej ľahšie konzistencie. A tiež preto, že balzam nie je vždy príjemný na ráno, ale ľahký gél je super osviežujúci a viac univerzálny, čo sa týka používania ráno a večer.

Zloženie je veľmi podobné balzamu, vôňa je úplne rovnaká, takže tam nájdete esenciálne oleje ako neroli, teda trpký pomaranč, jazmín, ružu, bergamont a cédrové drevo. Kľúčové ingrediencia však sú moringa, hroznový olej a mandľový olej, ktoré pleť vyživujú. Omega 6 mastné kyseliny a vitamín E pleť zvláčňujú a zjemňujú. Extrakt z morského feniklu pomáha zlepšovať ochrannú bariéru kože a tým zlepšovať hydratáciu a peptidy zo semien moringy pomáhajú pleť chrániť. Okrem toho som v zložení našla aj glycerín a slnečnicový olej.



Tento gél má super ľahkú konzistenciu, ktorá sa dotykom a masážou premení na ľahký olej, je to teda gél, čo sa mení na olej a tým pádom vôbec nepení. Na pleti je veľmi príjemný a skvele ju čistí, zároveň ju vyživuje a nevysušuje. Dá sa používať aj na odličovanie, ale ja ho radšej používam na druhé čistenie, alebo ranné čistenie. Zvláda aj to odličovanie, len je ho na odličovanie škoda. Používanie je jednoduché, nanesiete dve až tri pumpičky na suchú alebo vlhkú pleť, podľa toho, čo vám vyhovuje. Pri dotyku s vodou sa premieňa na mlieko, ja osobne si ho radšej dávam na suchú pleť, je mi to tak príjemnejšie. Po nanesení premasírujete a potom zmyjete pomocou vody, alebo pomocou uteráčika, ide dole bez problémov aj vodou a nezanecháva mastný film.



Moringa Light Cleansing Gel je vhodný pre všetky typy pleti, len veľmi citlivá na esenciálne oleje by mohla mať problém, keďže je ich tam požehnane. Balenie je plastové s dobrou pumpičkou. Objem je 100 ml, rovnako ako klasické balenie Emma Hardie odličovacieho balzamu, len v prípade gélu je cena trochu nižšia. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.



Celkovo je Emma Hardie Moringa Light Cleansing Gel veľmi príjemný čistiaci gél, vlastne na základe mojej lásky k balzamu som nič iné ani nečakala. Ak sa vám páči balzam od Emma Hardie, ale je na vás príliš ťažký a mastný, tak sa vám bude páčiť tento gél, pretože je to vlastne odľahčená verzia balzamu. Ak vám na balzame vadila vôňa, viem, že je vás takých dosť veľa, tak neskúšajte ani tento gél, budete rovnako znechutený ;) Inak podľa mňa skvelý gél na ráno aj večer, ktorý pleť skvele čistí a aj sa o ňu stará. Emma Hardie Moringa Light Cleansing Gel kúpite napríklad na cultbeauty.com, feelunique.com, lookfantastic.com alebo SpaceNK.












#plet #cistiaci-gel #Emma-Hardie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com