Emma Hardie Protect and Prime

03.01.2016 22:41


Že som Emma Hardie fanušík ste si už asi všimli, ak náhodou nie, tu sú recenzie na ostatné Emma Hardie produkty, ktoré som vyskúšala a zamilovala si: : Moringa Cleansing Balm a Age Support Instant Radiance Face Mask . Protect and Prime je môj posledný prírastok Emma Hardie. Je to hydratačný krém skríženým primerom, plus má SPF30. Taký tri v jednom produkt. Ako primer obsahuje unikátnu svetlo roztpyľujúcu formulu, ktorá má zjednotiť a vyrovnať tón pleti, zjemniť a minimalizovať jemné vrásky a póry.

Ja som si ho kupovala ešte v lete hlavne kvôli SPF - ochranne pred slnkom, lenže na pošte niekde zablúdil a prišiel až v septembri. A keďže som mala v hlave nastavené, že toto som si kúpila na leto, používala som ho veľmi málo, ale v poslednej dobe, ako sa nazoaj ochladilo som ho začala používať denne. A je skvelý.

Prvá fotka je pred, druhá po nanesení, nie som si istá, či je vidieť ten rozdiel, ale na živo je videteľný.

Kľúčové ingrediencie sú mongongo olej - to je olej z nejakého afrického orecha, vraj prirodzene chráni pleť pred UV žiarením, ovsený extrakt a vitamín E, ktoré majú pleť chrániť pred slnkom, starnutím a vplyvom prostredia. Má typickú vôňu ako všetky Emma Hardie produkty.
Krém je veľmi ľahký, okamžite sa vstrebe a vyrovná tón pleti. Obsahuje také jemné čiastočky, ktoré pleť pekne, jemne rozžiaria. Je to naozaj skvelý podklad pod makeup, ktorý pleť hydratuje. Nie som si úplne istá, že nejak extrémne predĺži výdrž makeupu na tvári, ale určite sa vďaka tomuto krémo-primeru makeup ľahšie nanáša a pleť pôsobí tak šťavňatejšie a sviežejšie.

Kúpite na feelunique.com za 60,75 eur.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#plet #Emma-Hardie #hydratacny-krem #primer #SPF

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com