First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream

26.10.2017 08:00


Na tento očný krém som čakala dosť dlho, vždy, keď som si ho už chcela kúpiť, tak bol všade vypredaný. Má otravne dlhý názov - First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream - takže pre zjednodušenie to bude FAB Eye Duty AM Gel Cream, to som to skrátila, čo? Ale musím povedať, že ten názov je asi jediná zlá vec na ňom, inak je to exceletný hydratačný očný krém. Je určený na deň, ako už hovorí názov - AM - neviem si však predstaviť, že by napáchal nejakú škodu cez noc. Ja som mala často nutkanie použiť ho aj večer, lebo je výborný, ale ovládla som sa a držala som sa návodu. Špeciálne určený na deň je preto, že je naformulovaný tak, aby dobre fungoval pod make-up a skutočne je úplne perfektný pod líčenie. Asi najlepší krém v tomto smere, aký som mala, napriek tomu, že je pomerne hustý a intezívny, tak sa znáša s každým make-upom dokonale. Textúra je gélovál, celkom hustá, napriek tomu sa ľahko rozotiera a okamžite vpije. Perfektne očné okolie hydratuje, ale vôbec neostáva mastné, skutočne pôsobí ako super hydratačný primer pod oči. Je to teda hlavne hydratačný krém, ktorý pomáha pleti okolo očí pôsobiť plnšie a redukovať vrásky. Jediné, čo nerieši sú kruhy pod očami, respektíve rieši ich veľmi málo, takže ak potrebujem zmierniť aj kruhy dávam si pod neho ešte od The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG.

FAB Eye Duty AM Gel Cream je vhodný pre všetky typy pleti a môže sa používať aj na horné viečko, len nie na pohyblivú časť samozrejme. Takisto je vhodný pre všetky vekové kategórie, pretože dostatočná hydratácia je najlepší spôsob, ako zabrániť väčším škodám a vzniku vrások na očnom okolí. FAB tvrdí, že pri nanesení je tento gél chladivý ja som si to nevšimla, teda asi to nie je super výrazné, ale celkovo je nanášanie veľmi príjemné. Ja si dávam toľko koľko je na fotke, teda asi veľkosť veľmi malého hrášku a jemne to vmasírujem do očného okolia krúživými pohybmi, netlačím ani nenaťahujem pleť, naozaj len veľmi jemne. Pleť ostane jemná a hydratovaná, ale zároveň môžete okamžite naniesť make-up. Niekde som teraz čítala, že je celkom prospešné si naniesť očný krém aj na nalíčenú pleť niekoľko krát za deň, tak to s týmto krémom asi aj vyskúšam. Vyzerá ako vhodný kandidát, ktorý nepokazí líčenie.

Kľúčové ingrediencie FAB Eye Duty AM Gel Cream sú peptidy, ktoré pleť vyhladia a minimalizujú vrásky. Ďalej extrakt z morských rias, ktorý hydratuje a posilňuje kožnú bariéru. Potom výťažok z ďalších tentoraz červených rias, ktorý zlepšuje textúru pleti a zjemňuje nedokonalosti a vrásky. A nakoniec výťažok z kôre Albizia Julibrissin, čo by mal byť strom - albízia hodvábna a tento výťažok by mal zasse zjemňovať vrásky, ale tiež pomáhať aj s opuchmi a rozjasňovať pleť. First Aid Beauty sa vo svojich produktoch vyhýba veciam ako parabény, parfumácia, ftaláty, sulfáty a ďalšie podozrivé látky, takže ich produkty sú bezpečné aj pri citlivú pleť a to platí aj pre tneto očný krém. Krém má celkom praktické balenie s pupimčkou, ktorá funguje veľmi dobre. Samozrejme, že si nemôžete vytlačiť plnú pumpičku to bo bolo priveľa, ale bezproblémov vytlačíte presne toľko koľko potrebujete. Fľaštička je teda uzavretá, čo je na jednej strane dobre, lebo všetko v nej ostáva maximálne účinné, na druhej vôbec netušíte, kedy sa asi tak minie, takže to bude celkom prekvapenie v danom momente a to nemám rada. Vždy mi to pokazí deň, ale asi je predsa len lepšie, keď je fľaška uzavretá.

FAB Eye Duty AM Gel Cream môžem len odporúčať, ja som z neho nadšená, dokonalá hydratácia pre očné okolie na deň a skvele spolupracuje s make-up a korektormi. Dokonca dostal teraz aj cenu časopisu Allure, takže asi nie som jediná nadšená. Kúpite napríklad na feelunique.com, ak ho teda práve majú, ale skutočne sa oplatí vyčíhať. Ja sa určite chystám vyskúšať aj ich nočný očný krém - Eye Duty Triple Remedy Overnight Balm.



#ocny-krem #First-Aid-Beauty #plet #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com