First Aid Beauty Facial Radiance Pads

18.07.2017 08:00


First Aid Beauty Facial Radiance Pads som už raz mala, pred pár rokmi ešte v Kanade som si kúpila malé balenia, vôbec som nevedela, čo od toho čakať, ale boli super - jemné, nedráždili pleť, príjemné a praktické na použitie, ale zároveň aj efektívne. Niekde v hlave mi teda ostalo, že si ich určite musím kúpiť znova a príležitosť prišla teraz na jar, keď som chcela robiť video o exfoliácii a potrebovala som si overiť, či si naozaj správne pamätám, že sú super, pamäť je totiž niekedy sviňa a klame.

First Aid Beauty je inak veľmi zaujímavá značka, ktorá sa na nič nehrá, ich produkty majú rozumnú cenu a naozaj fungujú. Tieto tampóny majú pomáhať s exfoliáciou, tónom pleti a rozjasniť pleť. Sú určené na všetky typy pleti, aj na citlivú. Môžu sa používať denne, ráno aj večer. Ja mám tendenciu ich používať ráno, neviem prečo, asi preto, že sú veľmi jemné a pleť vôbec nepodráždia a večer potom siaham skôr po niečom intezívnejšom, keďže do rána sa pleť ukľudní. Občas však, keď chcem len niečo jemné, po nich siahnem aj večer, hlavne ak cítim, že by to síce chcelo exfoliáciu, ale zároveň moja pleť určite nechce viac podráždiť.

Facial Radiance Pads obdahujú kyselinu glykolovú, kyselinu mliečnu, citrónovú kôru, indické egreše a FAB antioxdant booster, ktorý obsahuje výťažky z koreňa sladkého drievka, rimbaby obyčajnej (to je kvetinka) a bieleho čaju. Je to teda celkom zmes kyselín a exfoliačných výťažkov plus nejaké antioxidanty na ochranu pleti. Tampóny majú jemnú vôňu, trocha štipľavú, keď si pričuchnete k obalu, ale nič hrozné, tak ako všetky exfoliačné veci, proste trochu smrdia, ale na tvári to necítite, trochu tam myslím cítiť tie kvetinky a citrón, keď sa veľmi snažíte ich nájsť. Mňa osobne nikdy neštípali pri použití, ale môže sa to stať, keďže sú to kyseliny. Naozaj sú veľmi šetrné k pleti, ale pri pravidelnom používaní je výsledok skvelý, tak ako pri všetkých chemických peelingoch, krásne rozjasnené pleť s jednotným tónom, prípadne zjemnenie jazvičiek a vrások. Neobsahujú alkohol ani parfumáciu, takže pri nich nehrozí nejaké zbytočné dráždenie pleti. Sú veľmi praktické, nemusíte nad tým veľmi rozmýšlať, jednoduche vyberiete jeden tampón, pretriete si celú tvár, prípadne krk a dekolt, jednou stranou a potom druhou, aby nič nevyšlo na zmar, vyhnúť sa treba samozrejme perám a okoliu očí. Z jednej strany sú tie tampóny trochu vrúbkované a z druhej hladké, takže jedna strana je trochu drsnejšia.

First Aid Beauty Facial Radiance Pads sú podľa mňa skvelé, ak len chcete začať s chemickou exfoliáciou a chcete niečo šetrné k pleti, aby ste ju pomaly navykli na kyselinu glykolovú napríklad. Ale super sú, aj keď je vaša pleť už navyknutá, lebo sa naozaj dajú používať denne. Najlepšie výsledky samozrejme dosiahnete pri pravidelnom a dlhodobejšom používaní. Ja mám veľké balenie so 60 tampónmi, ktoré je samozrejme výhodnejšie, ale ak ich chcete len vyskúšať majú aj menšie s 28 tampónmi. Najviac ekonomické však asi je, ak si kúpite napríklad Pixi Glow Tonic alebo The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution, ktoré majú podobný účinok, ale tá veľká fľaša vydrží naozaj dlho. First Aid Beauty Facial Radiance Pads kúpite napríklad na feelunique.com, alebo na lookfantastic.com.



#plet #First-Aid-Beauty #exfoliacia #peeling #aha #chemicky-peeling #exfoliacne-tampony

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com