Fresh Rose Face Mask

02.04.2016 22:00


Ak si to doteraz nikto nevšimol, tak to priznám verejne. Milujem masky. Nepoužívam ich síce tak často, ako by som mala a mohla, vzhľadom na veľkosť tej zbierky, ale nepoznám lepší pocit, ako keď si zmyjem masku a vidím výsledok (občas nevidím, ale aspoň si ho nahovorím, psst). Takže, keď som na Vianoce dostala sadu masiek Fresh, tak to bol pre mňa geniálny darček. 4 masky od jednej z mojich naobľúbenjších značiek - Fresh. Doteraz som nevyskúšala nič zlé od Fresh, škoda len, že sa nedá tak ľahko zohnať u nás. Ale keby ste boli v Londýne alebo USA, určite sa choďte pozrieť.

Prvá je maska, ktorú som chcela vyskúšať najviac zo všetkých je Rose Face Mask. S okvetnými lístkami ruží, má upokojovať a hydratovať. Všeobecne mám rada tieto kvetové veci od Fresh, ich pivonkovú radu je skvelá. Táto ružová maska má zvláštnu gélovú konzistenciu, niečo ako tekutejšie želé, v ktorej vidíte tie lístky ruží, nevyzerajú veľmi vábne takto (to sú tie čudné bodky na mojej tvári), ale snáď pomáhajú, keď je nie, aspoň je to cool. Vonia po ružiach, ale tak zvláštne (podľa môjho manžela, volajme ho pán programátor odteraz, to smrdí ako zhnité ovocie, tak neviem, mne vonia). Kľúčové ingrediencie sú ružová voda (o tej tu píšem stále), výťažok z uhorky, aloe vera, porphyridium cruentum (neviem preložiť), čo je nejaký druh riasy a zelený čaj. Všetko toto dokopy pleť upokojuje, hydratuje a rozjasňuje.

Masku stačí nechať na tvári 5-10 min, u mňa je to samozrejme vždy dlhšie, lebo zabudnem, ale asi by som v nej nespala, dosť by zašpinila vankúš. Môže sa používať denne. Ja si ju zvyknem dávať po čistiacej maske, alebo keď si chcem oddýchnuť, lebo tá vôňa je pre mňa upokojúca. Pleť intenzívne hydratuje a ten pocit hydratácie je iný ako pri bežných krémových hydratačných maskách (napr. Clarins HydraQuench). Pleť ostane jemná, hydratovaná a žiarivá.

Ak si chcete dopriať niečo extra a super hydratačné, odporúčam Fresh Rose Face Mask. Cena za 100 ml je 47£, čo je dosť, ale podľa mňa za to stojí. Dúfam, že sa bude dať Fresh čoskoro ľahšie zohnať aj v EÚ.

Zrkadielko je jedným z nominovaných blogov na blog roka v kategórii krása, hlasovať môžete tu.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#plet #pletova-maska #hydratacna-maska #Fresh #hydratacia

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com