Fresh starostlivosť o pery

09.03.2023 12:00


Ja stále tak nejak naivne čakám, že už je úplné jarné teplo a nič, tak praviidelne po pobyte na ihrisku, skončím so strašne vyštípanými perami , aj keď používam balzam. A potom musím zachraňovať, čo sa dá a v tom je skvelý pomocník táto dvojka od Fresh.



Ako prvý peeling, ktorý je jeden z najlepších aký som na pery mala, super jemný, ale zároveň účinný. Je v ňom veľmi jemný hnedý cukro, ktorý okrem toho, že odstraňuje jemne odumretú kožu, pery aj pomáha hydratovať. Okrem exfoliácie, tento peeling pery aj intezívne hydratuje vďaka obsahu bambuckého masla a jojobového oleja.



Čo sa týka konzistencie je to taká hustá nemastná pasta s jemne rozdrveným cukrom, vonia jemne sladko a a jemne citrónovo, je to veľmi príjemná a povzbudivá vôňa. Používa sa veľmi jednoducho, nanesiete pošúchate, môžete nechať pár minút pôsobiť zmyjete. Ja si často nanesiem a idem do sprchy, prípadne si ešte vyčistím pleť a umyjem zuby. Vhodný je pre všetkých, len na extrémne popraskané pery, ktoré ľahko krvácajú by som ho nedávala.

Je v praktickom tégliku, objem je 17 g, čo vydrží pomerne dlho, keďže ho stačí troška. Jediné, čo neviem nájsť a asi to bolo na krabičke, je to dokedy ho treba spotrebovať, predpokladám, že je to 6 prípadne 12 mesiacov.



V zásade by vám stačil tento peeling sám o sebe, ale keď po ňom nanesiete ešte aj Rose Deep Hydration Petal-Soft Lip Balm, tak máte hotové luxusné spa pre pery. Tento balzam je ľahučký, nemastný, ale zároveň super výživný. Obsahuje vitamín E, hroznový olej, olej z čiernych ríbezlí a ružový olej. Vďaka poslednému menovanému vonia jemne po ružiach.

Rovnako je v tégliku, čo pri balzame už nie je až také praktické, hlavne, ak ho chcete používať mimo domu. Objem je 10 g a rovnako na ňom neviem nájsť expiráciu, neviem, čo má Fresh za problém s týmto.



Ak si chcete dopriať taký malý luxus na pery, toto sú naozaj skvelé produkty, samozrejme, že podobnú službu vám spraví aj balzam za pár eur. Fresh kúpite na cultbeauty.com, feelunique.com, lookfantastic.com alebo na SpaceNK.com. Teraz majú aj super set peeling s nejakou novou maskou, nájdete tu. Ak chcete viac tipov na pery, pozrite si videá nižšie ;)








#plet #Fresh #balzam-na-pery #peeling-na-pery

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com