Glamglow Youthmud

14.10.2015 22:40



Kultový produkt, prvý z radu Glamglow. Celý názov je Glamglow Youthmud Tinglexfoliate treatment, čo znamená pichľavý peeling. Maska získala veľa ocenení. Sľubuje super sexi, super žiarivú pleť.

Hlavné zložky Glamglow Youthmud:
Francúzsky morský íl - pohlcuje nečistoty a minimalizuje póry
Pemzu zo sopečnej horniny - odstraňuje mŕtve bunky, vyhladzuje jemné vrasku a zjemňuje pokožku
Kúsky listov zeleného čaju - toto je tá kľúčová tajná ingrediencia, vďaka ktorej maska obsahuje antioxidanty, skvalén a polyfenoly. Úprimne tejto časti zloženia nerozumiem, ale vďaka tomu zelené čaju maska pekne sviežo vonia.

Maska má konzistenciu (aj farbu) takého jemného sivého bahna, občas sú v nej také väčšie čierne kúsky, neviem, či sú to tie čajové lístky alebo sopečná pemza. Má sa nechať 10 minút na tvári. Maska stvrdne na svetlo sivú škrupinku, keď je tvrdá neviete pohnúť vôbec svalmi na tvári. Po 10 minútach ju treba zmyť krúživými pohybmi vodou, čo je vlastne exfoliácia.

Nanesená maska (sorry vyzerám ako strašidlo)


Po 10 minútach

Glamglow Youthmud používam 1 až dvakrát do týždňa, podľa toho, či moja pleť potrebuje viacej čistiť alebo nie. Niekedy si ju dávam iba na problematické miesta - nos a bradu, inokedy takmer na celú tvár. Maska na začiatku jemne štípe, ale potom je to už v pohode. Keď stvrdne, tak človek pomaly ani ústa otvoriť nevie, ale zmýva sa pomerne ľahko. Po zmytí mám krásnu, jemnučkú, rozjasnenú a čistú pleť. Skvelá je aj na čierne bodky, nezmiznú úplne samozrejme, ale dostanete ich naozaj pod kontrolu. Túto masku si zvyknem dávať večer, a potom si naniesť ešte hydratačnú masku, napríklad Clarins HydraQuench Care.

Maska je podľa mňa skvelá a za tie peniaze naozaj stojí. Pri rozumnom nanášaní by mala vydržať 4 až 6 mesiacov. Kúpite na parfums.sk za 50 eur.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.





#plet #Glamglow #cistiaca-maska #pletova-maska

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com