Gosh Foundation Drops

04.06.2016 08:00


Keď prišiel Gosh s týmto novým makeupom, tak som sa veľmi potešila, pretože sa mi veľmi páčia tieto nové makeupy na báze oleja, sú neuveriteľne ľahké a prirodzené na pleti. Ale potom ma zabrzdilo, že majú taký malý výber odtieňov a navyše ten najsvetlejší je na mne tmavý a príliš do žlta. Ale nakoniec som sa rozhodla, že mu predsa len dám šancu, pretože tá textúra bola neodolateľná a trochu tmavší odtieň možno bude dobrý na leto.


Tento makeup naozaj tekutý, skoro ako olej, takže sa nanáša pipetou. Bez štetca alebo hubky to pri nanášaní nepôjde, pretože prstami sa zapracovať nedá, ale vďaka tomu úplne dokonale splynie s pleťou. Gosh Foundation Drops pleť zahalí akokeby do ochrannej hodvábnej fólie a perfektne ju hydratuje. Celkovo vytvára taký zdravý šťavnatý efekt. Pred použitím ho treba poriadne pretrepať, aby sa všetky zložky spojili, keďže je na báze oleja. Keď ho rozotieram mám pocit akoby som roztierala tekutý hodváb. Na pleti pôsobí veľmi príjemne a pohodlne, čo je aj kvôli obsahu argánového oleja. Tento makeup je ako prdĺženie starostlivosti o pleť s efektom líčenia, perfektný ak máte suchú pleť, ale asi by som sa mu vyhla pri mastnej pleti.



Gosh Foundation Drops má stredné krytie, ale nedá sa veľmi vrstviť, pretože potom je pleť príliš mastná, lesklá a pôsobí potom ako maska, takže na zakrytie väčší nedokonalostí treba dobrý korektor. Výdrž je priemerná, určite to nie super dlhotrvácny makeup, ale postačujúci na bežný deň. Ja mám odtieň 002 Ivory, určite by som potrebovala o odtieň svetlejší. Dá sa to trochu upraviť púdrom, ale aj tak mám radšej, keď makeup, čo najviac zodpovedá môjmu odtieňu pleti. Preto som si ho ani až tak neobľúbila, aj keď efekt aj konzistencia je úžasná. Gosh Foundation Drops je úplne perfektný na leto, kedy sa nikomu nechce otravovať s líčením. V teple sa makeup často krát aj tak roztečie a pleť potrebuje hlavne hydratáciu. S týmto makeupom však stačí iba pár kvapiek, ktoré pleť zjednotia, prekryjú malé nedokonalosti a hydratujú. Perfektne sa bude kombinovať s nejakou tekutou lícenkou alebo bronzerom pre dokonalú pleť. Gosh Foundation Drops kúpite vo Fann parfumériách.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#make-up #Gosh #makeup

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com