Hermés Rosy Lip Perfector

25.01.2023 12:00


Toto nebude recenzia, toto bude óda :D Óda na Hermés Rosy Lip Perfector, priznám sa zaujal ma hneď, matný balzam na pery v krásnych odtieňoch, ale tá cena, tá cena… Ale keďže ja nemám vlastne vôbec rada lesklé pery a väčšina blazamov je lesklých, tak sa mi tá myšlienka neskutočne usadila v hlave a po pol roku rozjímania som si ho kúpila za odmenu, keď som dokončila jednu otravnú úlohu, ktorá mi trvala týždne, aby ste si nemysleli, že som si ho kúpila za vysávanie, alebo také dačo 😀



A keďže je to óda, tak vás asi neprekvapí, že tento balzam je absolútne dokonalý. Tá konzistencia a efekt sú veľmi výnimočné, v zásade nepoznám nič podobné. Konzistenciou je to balzam, maslový, príjemný, nelepivý, super výživný, ale ten efekt... Efekt je matný, je to taká jemne ružová polotransparentná farba, ktorá spraví pery krajšie, hladšie a o kúsičok výraznejšie, ale stále veľmi prirodzené. Ak milujete nude líčenie, toto je absolútna topka.



Ja mám odtieň Rose Tan, je to najtmavší z troch odtieňov, je to taká tlmená jemná ružovo hnedá, veľmi prirodzená, niečo ako moje pery o kúsok krajšie. Majú ešte klasickú ružovú a broskyňovú s rovnakým efektom. Pre mňa je Rose Tan absolútne dokonalý každodenný odtieň. A keď to náhodou chcem ešte trochu výraznejšie, tak použijem kontúrku, najčastejšie od Victorie Beckham v odtieni 03, čo je tiež úplne prirodzená farba pre mňa.



Čo sa týka starostlivosti, tak Hermés Rosy Lip Perfector je pre mňa až prekvapivo intenzívne hydratačný a ochranný, aj keď nie je mastný. Obsahuje sezamový a malinový olej a rôzne ďalšie výťažky. Obsahuje aj parfumáciu, ale je veľmi jemná, jemne ovocná a veľmi rýchlo vyprchá, ja taká, že som vlastne zabudla, že tam nejaká je a musela som ho ísť ovoňať teraz.



Samostatná kapitola je obal, ktorý je doslova umelecké dielo. Navrhol ho Pierre Hardy, je kovový, vrchnák je magnetický a dá sa v ňom meniť náplň, takže si nemusíte vždy kupovať celý nový produkt, čo je podľa mňa úžasné. A tento obal teda vydrží veľa, je naozaj robustný, takže je to investícia na roky. Balzam treba spotrebovať do 12 mesiacov od otvorenia. Prvá fotka nižšie je bez balzamu, druhá s balzamom, lebo kebyže vidíte len s balzamom, tak ani neveríte, že mám niečo na perách.




Za mňa musím povedať, že je to top balzam na pery a jeden z najpoužívanejších produktov u mňa za uplynulý rok. Absolútne perfektný, aj keď si potrebujem niečo nacapkať na pery za pochodu, dokonale sa o ne stará a zároveň ich robí krajšie. Hermés Rosy Lip Perfector kúpite priamo na hermes.com, teda ak ste z ČR, na Slovensko sa dá dostať len tak, že si ho dáe preploslať, viac info tu. Ja si idem kúpiť novú náplň a asi aj ešte jeden odtieň :D




#plet #balzam-na-pery #make-up #Hermes

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com