Hourglass Ambient Lighting Edit

02.02.2016 18:00



Hourglass je pre mňa jedna z najobľúbenjších značiek - hmm neviem, či som takto nezačínala aj blog o Hourglass Ambient púdri - ale je to pravda. Hlavne ich púdre a lícenky sú úplne unikátne. Táto paletka je limitka najlepšie predávajúcich sa púdrov, líceniek a bronzera. V momente, keď prišla na trh, som si chcela kúpiť lícenku od Hourglass a keďže obsahovala rovno 2 lícenky, tak som sa rozhodla pre paletku.

Ambient Lighting Edit obsahuje dva klasické Ambient púdre - Dim Light (prvá fotka vľavo hore) a Diffused Light (prvá fotka vpravo hore). Tieto púdre majú pleť zjemniť, rozžiariť a dodať jej efekt osvetlenia. Efekt týchto púdrov sa strašne ťažko opisuje a fotky, tiež nevedia úplne hmatateľne zachytiť , pretože ten efekt je veľmi jemný - je to také, že pleť vyzerá krásne rozjasnene, ale nikto by neuhádol, že je to vďaka púdru, lebo je úplne nevideteľný. Diffused Light je jemný žltý púder, ktorý má pleť rozjasniť ako jemné ranné svetlo. Diffused Light by som si asi len tak nekúpila, ale je skvelý ako fixačný púder na celú tvár. Dim Light je neutrálna béžová, pre taký bledý typ ako ja je to skvelý odtieň na jemné kontúrovanie. Iridescent Strobe Light (v strede hore) je jemne ružový rozjasňovač, z ktorého som úplne nadšená a určite si ho kúpim v plnej verzii.

Odtiene púdrov v prvom rade - zľava do prava - Dim Light, Iridescent Strobe Light, Diffused Light


Diffused Light - pred (prvá fotka) a po nanesení - jemne žltý púder po rozjasnenú pleť


Dim Light - pred (prvá fotka) a po nanesení - béžový púder na rozjasňanie, ja ho používam na kontúrovanie lícnych kostí


Iridescent Strobe Light - pred (prvá fotka) a po nanesení - perleťový jemne ružový highlighter, ktorý používam na vrch lícnych kostí, líca, vrch nosa, stred čela, niekedy ako očný tieň. Na fotke po nanesaní mám už aj lícenku Mood Exposure


Dve lícenky sú vlastne dôvod, prečo som si kúpila túto paletku. Lícenky sú mixované s Ambient púdrami, takže sú veľmi jemné a prirodzené. Vytvárajú absolútne naturálnu červeň na lícach. Mood Exposure (prvá fotka vľavo dole) je taká slivkovo-černicová, veľmi prirodzená, skvelá teraz na zimu. Luminous Flush (prvá fotka v strede dole) je ružová miešaná s odtieňom champagne, tým odtieňom púdru, ktorý som na zrkadielku už spomínala, používam ho v lete ako bronzer - článok tu. Lícenky sú naozaj skvelé, také tie, ktorým hovorím blbuvzdorné, pretože veľmi ľahko nanášajú, človek to ani nemôže pokaziť.

Odtiene líceniek a bronzera v druhom rade - zľava do prava - Mood Exposure, Luminous Flush, Luminous Bronze Light

Posledný je bronzer (prvá fotka vpravo dole) Luminous Bronze Light, bronzer je naozaj pekný, ale pre mňa totálne nepoužiteľný, pretože aj keď je to ten svetlejší, stále je príliš tmavý a na mňa je úplne oranžový. Uvidím, či bude použiteľnejší v lete, keď sa predsa len trochu opálim.

Celkovo som s paletkou veľmi spokojná, jediné, čo asi veľmi nevyužijem je brozner, ale inak lícenky sú skvelé, Diffused Light používam takmer denne ako setting púder a Iridescent Strobe Light je perfektný highlighter.

Ambient Lighting Edit sa dá kúpiť tu, samostatné púdre sa dajú kúpiť na SPACENK. Aj keď je pomerne dosť peňazí, je to skvelý spôsob, ako vyskúšať viacero Hourglass produktov naraz. Hourglass púdre sú niečo, čo ak raz výskušate nebudete sa chcieť toho vzdať.




#make-up #Hourglass #puder #licenka #rozjasnovac

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com