Hourglass Arch Brow Volumizing Fiber Gel

22.10.2019 08:00


Ja na obočí nejak neulietavam, som spokojná so svojím, tak ako je, až na trochu úprav pinzetou. Preto nepoužívam ani žiadne ceruzky, géliky ani nič podobné, čo ste mohli vidieť vo väčšine líčiacich videí. Jediné, čo používam, je priesvitný gél na zafixovanie a to už roky ten istý od Gosh. Keď mám pravdu povedať, tak ma vôbec nebaví sa piplať s obočím a takisto sa mi nikdy nepáčil ten trend super výrazného a dokonale upraveného obočia, jedna z vás to raz výstižne nazvala, že housenky. Ani si nemyslím, že to každému pristane, tak ako nepristane každému rovnaké kontúrovanie, lebo každá tvár je trochu iná a krása je podľa mňa mňa aj v rôznorodosti.



No a keďže som už toľko popísala o tom, prečo nemám rada produkty na úpravu obočia, tak tu mám pre vás na jeden recenziu. Ale nie je to hocijaký produkt, okrem toho, že je od Hourglass, čo je jedna z mojich najobľúbenejších značiek, tak je úplne geniálny pre takých lenivcov a odporcov úpravy obočia, ako som ja.

S Arch Brow Volumizing Fiber Gel je to totiž super rýchle a super jednoduché. Pár ťahmi totiž obočie zahustíte vďaka microvláknam, zafarbíte a zafixujete a to je niečo, čo zvládam aj ja. A čo je najlepšie, výsledok je veľmi prirodzený, skoro ani nie je vidno, že som s obočím niečo spravila, ale je upravenejšie a o niečo málo vyráznejšie. Na fotkách nižšie je prvá bez Hourglass Arch Brow Volumizing Fiber Gel, na druhej upravené obočie, pri ktorom je kefka a na tretej gél na obidvoch.





Na výber je 6 odtieňov, čo je podľa mňa celkom dosť. Ja som sa tam našla relatívne bezproblémov, rozmyšľala som nad Warm Blonde a Aurburn. Nakoniec som si vybrala Warm Blonde, lebo som nechcela, aby to bolo super výrazné. Warm blonde je odtieň pre tmavé blond vlasy, alebo potom také blond jemne do ryšava, čo v angličtine volajú strawberry blonde. Odtiene má inak Hourglass perfektne popísané na svojej stránke.

Geniálna vec na tomto géliku je kefka. Je taká akurát veľká, to znamená malá na obočie a na jednej strane má štetinky dlhšie a druhej kratšie. Tá rôzna dĺžka štetiniek je skvelá v tom, že vďaka tomu dokáže kontrolovať intenzitu gélu a farby. Dlhšími štetinkami nanesiete farby menej a kratšími viac. Ja zvyknem tie dlhšie používať pri koreni nosa a potom asi od tretiny obočia pridám na intenzite, tým, že kefku otočím na kratšie štetinky. Fotky nižie, na prvej upravené obočie, pri ktorom je kefka, na druhej Arch Brow Volumizing Fiber Gel na oboch obočiach.




Výdrž Arch Brow Volumizing Fiber Gel je skvelá, nikdy sa mi nerozmazal, alebo niečo podobné, pekne drží na obočí celý deň. Jediné mínus tohto gélu na obočie je cena, lebo na takú malú fľaštičku je to naozaj dosť, ak však hľadáte dobrý gél na obočie, ktorý urobí všetko, vyzerá to prirodzene a je to rýchle, tak sa doňho oplatí investovať. Hourglass Arch Brow Volumizing Fiber Gel kúpite napríklad na cultbeauty.co.uk, alebo na feelunique.com.






#make-up #Hourglass #obocie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com