Jo Malone English Pear and Sweet Pea

30.04.2024 08:00


Jo Malone English Pear and Sweet Pea je novinka z minuloročnej jesene, ale kým prišla na Slovensko boli Vianoce, takže ja som si kúpu odložila na jar a tak si s prvými jarnými kvetmi a púčikmi užívam krásnu kvetinovú vôňu. Veľmi sa mi páči aj flakón, ktorý má síce klasický tvar, ale je ako keby krištáľový.



Ja už keď som videla, že je tam Sweet Pea, ktorý milujem, tak som chodila pravidelne pozerať do Douglas, či už ju majú, lebo som si nebola istá tou kombináciou s hruškou. Ale toto je vôňa, ako keby ju niekto navrhoval pre mňa, ľahká, svieža, kvetinová a má ten faktor, ktorý ja volám, že biela, lebo v mojej mysli to vyvolá bielu farbu a je to vlastne taká čistosť, jemná púdrovosť a kryštálovosť. English Pear and Sweet Pea sa skladá z hrušky (hlava), hrachora (srdce), to je ten sweet pea a je to kvetina a bieleho pižma (základ).



Táto vôňa dokonalo evokuje jar, svieža, ľahká a jemne sladká. V prvom momente cítiť ovocnú sladkosť hrušky, ktorá je až taká medová a postupne prejde do jemnej kvetinovej vône a nakoniec sa stlmí jemne do púdrova.



Toto je inak vlastne variácia na English Pear & Freesia Cologne, čo je Jo Malone klasika a obidve majú v sebe 100% výťažok z hrušky a tvrdia, že v jednej fľaške je ako keby celá hruška. Majú 100ml aj 30 ml verziu a kúpite ju na douglas.sk.




#parfem #Jo-Malone #telo

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com