Jordan Samuel Skin The After Show Treatment Cleanser for Sensitive Skin

16.09.2021 08:00


Jordan dáva produktom tak trochu záhadné mená, ktoré môžu byť mätúce, teda pre mňa niekedy sú. Úplne som nevedela, čo od The After Show Treatment Cleanser for Sensitive Skin očakávať, inak nemožne dlhý názov a teda až po nejakom čase mi došlo, že je to vlastne odličovač.



Jordan Samuel má dve verzie, voňavú a túto nevoňavú pre citlivú pleť, ktorú som si radšej zobrala ja.Konzistenciou je to ľahký jemne olejovitý gél, ktorý sa premení na pleti masážou na jemný ľahký olej. Keďže mám sensitive verziu, tak je úplne bez vône, žiadne esenciálne oleje, juch. Tá konzistencie tak akurát hutná, takže sa veľmi ľahko rozotiera.



Tento gél je zformulovaný tak, aby efektívne rozpustil všetok make-up a SPF a zároveň bol k pleti šetrný, upokojoval ju a hydratoval. Tomu zodpovedá aj zloženie, ktoré je pomerne jednoduché a kľúčové ingrediencie sú nasledovné:

Šťava z aloe vera, ktorá upokojuje pleť.

Extrakt zo zeleného čaju, ktorý je bohatý na antioxidanty a pomáha pleť tiež upokojovať.

Harmančekový extrakt, ktorý rovnako pleť upokojuje a zároveň je protizápalový.

No a tú odličovaciu funkciu sa starajú hlavne oleje a to konkrétne olivový, jojobový a hroznový. Verzia pre necitlivú pleť má v sebe kyseliny a teda parfumáciu.


Používanie The After Show Treatment Cleanser je jednoduché, naniesť na suchú pleť, dobre premasírovať, aby sa gél rozpustil na olej a potom zmyť , alebo zotrieť uteráčikom namočeným v teplej vode. Vhodný je podľa mňa pre všetky typy pleti, Jordan Samuel ho odporúča pre zmiešanú, suchú a citlivú. Keďže je to olejový čistiaci produkt tak zanecháva taký jemný zvláčňujúci film na pleti, takže určite nie je vhodný pre tých, ktorý majú po vyčistení radi pocit, že na pleti nič nie. Ideálny je teda na odličovanie ako prvý krok, potom je ešte celkom fajn použiť ďalší čistiaci produkt, super je napríklad The Matinee Gel Cleanser od Jordan Samuel, o ňom bude recenzia nabudúce.



The After Show Treatment Cleanser je v praktickej tube, z ktorej sa dobre vytláča. Objem je 94 ml, ale má aj cestovné 30 ml balenie a aj mega balenie 240 ml. Dátum spotreby je uvedený na obale, v mojom prípade to bol rok a pol.

The After Show Treatment Cleanser je veľmi príjemný odličovač, ak máte radi konzistenciu gél, ktorý sa premení na olej je super, nie extra mastný, zároveň účinný, ide ľahko dole, ale stále je to ten typ, čo pleť zvláčňuje jemným olejovým filmom. Kúpite ho výhradne na cultbeauty.com.




#plet #cistiaci-gel #odlicovanie #cistenie-pleti #Jordan-Samuel

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com