Jordan Samuel Skin The Matinee Gel Cleanser

21.09.2021 08:00


Keď pristál konečne Jordan Samuel, teda nie on osobne, ale jeho produkty, na cultbeauty.com tak som spravila veľkú objednávku. Popravde som si nebola istá, či tento čistiaci gél bude pre mňa, ale zamilovala som si ho z jeho produktov úplne najviac. Ten dôvod, pre ktorý som si nebola istá je zloženie.



The Matinee Gel Cleanser totiž obsahuje kyselinu salicylovú ako jednu z kľúčových ingrediencií a moja pleť si nie vždy s ňou rozumie, ale tu je jej tak akurát a funguje to perfektne. Tie kľúčové ingrediencie sú nasledovné:

Coco Betaine alebo po slovensky Cocamidopropyl betaine, je tá jemne penivá ingrediencia, získava sa z kokosu a pleť jemne čistí bez toho, že by ju vysúšal.

Kyselina salicylová je skvelá na problematickú pleť a čierne bodky, čistí póry a zároveň je aj protizápalová.

Aloe vera je upokojujúce a chladivé a pomáha pleť hydratovať.

Okrem toho sú v ňom aj výťažky z uhorky a harmančeka a glycerín. Celkovo veľmi jemné účinné a zároveň hydratačné zloženie.



The Matinee Gel Cleanser je klasická jemne chladivý číri gél, ktorý jemne pení na tvári a ide ľahko zmyť vodou. V zásade je bez vonia, vonia je len veľmi jemne kyslo ingredienciami. Používanie je jednoduché, naniesť na mokrú pleť, premasírovať a zmyť vodou. Je to ideálny čistiaci gél na ráno a druhé čistenie. Vhodný pre všetky typy pleti.



Obal je praktická tuba, z ktorej sa gél veľmi dobre vytláča a dávkuje. Objem je 180 ml, ale majú aj malé 30 ml testovacie balenie. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.

The Matinee Gel Cleanser je skvelý čistiaci gél, ktorý je jemný a šetrný, vôbec nevysúša pleť a zároveň má v sebe aj kyselinu salicylovú, ktorá je skvelá pre problematickú pleť a čierne bodky. Je fakt skvelý, na pleti veľmi príjemný a za výbornú cenu, ja si idem rovno kúpiť ďalšie balenie, keď toto miniem. Podľa mňa je perfektný aj pre tínedžerov. Kúpite ho exkluzívne na cultbeauty.com.






#plet #cistiaci-gel #Jordan-Samuel #kyselina-salicylova #cistenie-pleti

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com