Jordan Samuel Skin The Perfomance Eye Gel

02.12.2021 08:00


Jordan Samuel Skin The Perfomance Eye Gel ma zaujal hneď ako prišiel na trh, jednak preto, že som posadnutá očnými krémami a potom preto, že zatiaľ všetko, čo som od neho vyskúšala bolo super a tento teda nesklamal tiež. A úplne ma dostalo, že má 30 ml.



Čo sa týka zloženia, tak oproti iným očným krémom je v zásade jednoduché a plné hydratačných látok, ktoré sú doplnené o látky, ktoré pomáhajú s opuchmi a kruhmi. Nájdete v ňom:

Výťažok zo zeleného čaju, čo je antioxidant a upokojujúca ingrediencia a tiež pomáha regenerovať pokožku poškodenú slnkom.

Kofeín, zase antioxidant, ktorý zlepšuje mikrocirkuláciu očného okolia

Glycerín, ktorý je super hydratačný.

Peptidy, ktoré spevňujú pleť.

Harmanček, ktorý je tiež bohatý na antioxidanty a pomáha so známkami starnutia.

Tiež je tam mica, ktorá pleť rozjasňuje, čo z tohto krému robí taký rozjasňujúci primer pod makeup vlastne. A nie sú tam silikóny, ale ani parfumácia.



The Perfomance Eye Gel je ľahký jemne chladivý gélik, úplne bez vône. Ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebá. Hneď po nanesení je očné okolie také jemne rozžiarené a príjemne hydratované.

Používanie je jednoduché, malé množstvo jemne vklepať okolo očí, nie na pohyblivé viečko. Vhodný je pre všetky typy pleti, keďže je skvele hydratačný, plus ak máte kruhy je super rozjasňujúci.



Obal je fajn šikovný s veľmi dobrou pumpičkou. Objem je 30 ml, čo je dvakrát viac ako je štandardných 15 ml pri očných krémoch a spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.

Toto je veľmi dobrý hydratačný a rozjasňujúci očný krém za super cenu, keď zvážime objem. Perfektný pod make-up, skvelý pre unavené oči, s jednoduchým, ale veľmi účinným zložením. Ak vás trápi nedostatok spánku toto určite vyskúšajte. The Perfomance Eye Gel kúpite jedine na cultbeauty.com.




#plet #ocny-krem #Jordan-Samuel #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com