Jouer Crème Eye Shadow Crayon

20.06.2017 08:00


Tento očný tieň ste mohli už vidieť v akcii v Líčení mesiaca apríl. Popravde som ho kúpila v takom nejakom pomätení zmyslov, ako to už býva, ale nesmierne ma lákala tá farba, pretože už niekoľko rokov hľadám náhradu za svoj najobľúbenejší očný tieň z paletky YSL, ktorá bola limitovaná. Musí to byť taká dokonalá kombinácia sivej, fialovej, trochu hnedej, v angličtine by to opísali asi ako mauve taupe, ale trochu viac na strane fialovej a nie veľmi trblietavá, no proste jednorožec.

A tento očný tieň od Jouer v odtieni Renaissance, čo je popísané ako trblietavá bronzovo slivková, vyzeral, že by mohol byť veľmi podobný, až na tú trblietavú časť. Najčudnejšie na tejto mojej kúpe je, že ja vlastne vôbec nemám rada takéto očné tiene v ceruzke, lebo sa s nimi nerobí veľmi dobre a sú celkom nepresné, ale ako som už povedala pomätenie zmyslov, plus mi asi prebehlo hlavou, že by to mohlo byť fajn na leto. A tak u mňa skončil.

Stále si myslím, že tekýto typ očných tieňov je trochu nepraktický a nepresný, ale keď nechcem super sofistikované líčenie, tak je to fajn, jednoduché a rýchle. Tento by mal byť dokonca vodeodolný, nemám odskúšané, takže neviem a nemal by sa usádzať ani v záhyboch viečka, čo nie je úplne pravda, ale to usádzanie nie je až také dramatické, je to až po naozaj dlhom čase a je to veľmi jemné. V skutočnosti nie je tento odtieň extra trblietavý, teda je trblietavý, ale ja som sa bála, že to bude oveľa výraznejšie trblietavý, v skutočnosti sú to len také jemné trblietky, ktoré tú farbu skôr tak rozžiarujú, nie sú to žiadne super veľké flitre, je to veľmi decentné. A skutočne tá farbe je to, čo stále hľadám, úplne perfektná pre mňa, dokonale vytiahne zelenú z mojich očí a nevyzerá to ako fialový monokel.

Ja sa s tým nanášaním veľmi nepáram, keďže je to vlastne taká veľká tupá ceruzka, tak nejaké presné nanášanie nie je možné. Takže to proste len tak nejak natriem na viečko a rozotriem prstom do stratena, výsledok je len jemne sfarbené viečko, perfektné na každodenné nosenie. Tieň sa inak veľmi ľahko rozotiera a celkom dobre sa s ním pracuje, keď už je na viečku. Farba sa dá samozrejme zintenzívniť, keď nanieste viac, vtedy z toho vznikne výraznejšie, viac dymové líčenie. Ale čím viac farby, tým ťažšie sa s tieňom pracuje, viac sa usádza a ťažšie sa rozotiera, ale dá sa to. Výsledok je potom celkom dramatický a pekný. Celkom problém je dostať sa s takouto veľkou ceruzkou k línii mihálnic, na to niekedy používam malý štetec na rozmazávanie, konkrétne Zoeva 226 Smudger.

Úprimne Jouer Crème Eye Shadow Crayon stojí 22 £ na CultBeauty.co.uk, to je asi 25 Eur, čo je fakt veľa podľa mňa za jeden takýto očný tieň, takže pokiaľ nenájdete nejakú farbu bez ktorej si neviete predstaviť život, tak sa to neoplatí. Inak je to fajn očný tieň, ale nebyť odtieňu Renaissance, ja by som si ho asi nekúpila.



#make-up #ocne-tiene #Jouer

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com