Kevyn Aucoin púdre - Kontúrovanie a rozjasňovanie

07.09.2016 08:00


Tieto dva púdre sú prvé produkty, ktoré som vyskúšala od Kevyn Aucoin. Musí povedať, že som nad nimi dlho váhala, pretože sú dosť drahé, ale nakoniec som si ich dopriala k narodeninám, teda minimálne to bolo výhovorka. Úprimne ma na začiatok šokovalo, ako málo produktu vlastne za tú cenu dostanete, 3,1 g je naozaj málo, toľko niekedy býva očného tieňa. Na druhej strane musím povedať, že obaly má Kevin Aucoin neskutočne premakané, sú veľmi elegatné, praktické a majú skvelé otváranie. Vnútri je malé zrkadielko, naozaj mini pidi zrkadielko, keďže celé je to veľmi maličké, takže sa nedá veľmi použiť, ale v prípade núdze lepšie ako nič. Zabalené sú v zamatovom obale a krabičke. Ten zamatový obal je celkom dobrá ochrana pri cestovaní a v mojom prípade hlavne ochrana pred pádmi. Celestial Powder mi už prišiel trochu rozmrvený na kraji a ja som mu ešte pomohla, keď mi tresol na zem, ale žiadna veľká škoda, takže asi je to celkom odolné voči pádom.

Ako úplne prvé som sa na namotala na Sculpting powder v odtieni Light, pretože nie je veľa značiek, ktoré by pri kontúrovacích produktoch mysleli na dievčatá so svetlou pleťou. A aj keď nie som veľký fanúšik kontúrovania, lákala ma možnosť to vyskúšať s produktom, ktorý je na to presne určený. Ten odtieň je naozaj perfektný, studený hnedo-sivý odtieň, bez oranžových podtónov, dokonale a prirodzene mimikuje tiene na tvári. Púder má skvelú konzistenciu, je vysoko pigmetovaný, ľahko sa nanáša a perfektne sa rozotiera. Dá sa vytieňovať úplne dokonale do stratena. Musím povedať, že aj keď je toho produktu tak málo, v prípade tohto kontúrovacieho púdru vám aj tak vydrží veľmi dlho, pretože ho stačí naozaj máličko, aj preto, že je naozaj dobre pigmetovaný. Ja na nášanie používam tento štetec od Real Techniques alebo, keď chcem byť veľmi presná tak tento.

Na prvej fotke bez vytieňovania len veľmi jemný tieň pod lícnou kosťou. Na druhej fotke vytieňované lícne kosti. Farba pôsobí veľmi prirodzene, tieň sa prehĺbila zvýraznil. Rozdiel oproti nevytieňovanému je celkom veľký, ale nekričí. Ďalej som vytieňovala ešte nos, spánky a sánku, ale toto je niečo, čo robím naozaj vynímočne, len keď mám čas a je na to príležitosť. Tvár s takýmto kontúrovaním pôsobí plastičkejšie a výraznejšie, ale toto nie je moje každodenné líčenie, nato je to príliš zdĺhavé.

Celestial Powder je úplne iná šálka kávy. Je to highlighter, ktorý sa mne najviac osvedčil ako absolútne geniálna lícenka. Nesmierne prirodzená, veľmi jemná, krásne pleť rozjasní a dodá tvári neuveriteľnú šťavu. Odtieň je skôr vhodný pre svetlú pleť, na tmavšej by ho nebolo veľmi vidieť, respektíve by nebol až taký výrazný, skôr by pôsobil naozaj ako jemný rozjasňovač. Farba je jemná broskyňovo-ružová šmrcnutá striebornými odleskami, čo je absolútne skvelé, pretože väčšinou v takýchto produktoch bývajú skôr zlaté odlesky. Preto je Starlight vhodný pre studené odtiene pleti, pre teplé je určený Candelight. Tento púder je to, čomu hovorím blbuvzdorný, jednoducho sa to s ním nedá veľmi pokaziť. Navyše je to dva v jednom lícenka a rozjasňovač, dodá líčkam farbu tam, kde treba a leskne sa tam, kde treba, proste dokonalé. Textúra je dokonale jemná a rozotierateľná, ľahko a jednoducho sa nanáša.

Celestian Powder naozaj skvele dopĺňa Sculpting Powder. Na týchto fotkách mám kontúrovanie krásne dopĺňajú svieže líčka. Celé to pôsobí veľmi jemne a prirodzene. Kontúrovanie vôbec nekričí, môj nos normálne nie je taký ostrý a líca tiež nie sú až tak výrazné. Najviac sa mi páči ten lesk na vrchu jabĺčok a lícnych kostí, ktorý dodáva tvári sviežosť a jas.

Sculpting powder používam len výnimočne, keď sa chcem naozaj pohrať, ak sa vám páči kontúrovanie, môžem len odporúčať. Ale Celestial Powder používam takmer denne, je naozaj skvelý, nesmierne prirodzený a efektný. Som zvedavá ako rýchlo sa mi minie, pretože momentálne je to moja najobľúbenjšia lícenka. Ak hľadáte geniálnu multifunkčnú lícenky a nevadí vám väčšia investícia, Kevyn Aucoin Celestial Powder je úplne perfektný. Kevyn Aucoin kúpite napríklad na beautybay.com (Celestial Powder, Sculpting Powder), tam som ich našla najlacnejšie zatiaľ, ale majú ho aj na cultbeauty.co.uk.



#make-up #Kevyn-Aucoin #konturovanie #rozjasnovac

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com