Kiehl’s Super Multi-Correcting cream

01.07.2015 21:19


Tento krém som si kúpila potom, čo som dostala vzorku na vyskúšanie a tá ma presvedčila. Najprv som mala pocit, že na takýto krém mám ešte málo rokov a vrások, ale krém ma presvedčil. Inak ten názov je trochu divný, akoby ho vymýšľal niekto z telemarketingu, ale krém je skvelý.


Jedna z hlavných zložiek je fragmentovaná kyselina hyalurónová, ktorá má nižšiu váhu molekúl, a preto je schopná preniknúť hlbšie do pleti. Čomu veľmi neverím, ale fakt je, že tento krém výborne hydratuje. Ďalšou zložkou je kyselina jasmonová, čo je vlastne rastlinný hormón, ktorý pomáha rastlinám sa adaptovať na stresové podmienky. Kyselina jasmonová pomáha redukovať vrásky, stratu pevnosti a elasticity pleti. Poslednou zložkou je extrakt z buku, ktorý napomáha celkovej pevnosti pleti.

Tento krém je naozaj skvele hydratuje, moja pleť je s ním nesmierne spokojná. Okrem hydratácie som si všimla aj redukciu jemných vrások. Je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej, bez parabénov a parfumácie. Osobne som veľký fanúšik Kiehl’s, ak máte možnosť ísť sa pozrieť do ich predajne a vyskúšať vzorky určite neváhajte.

Cena krému je 60 Eur, kúpite v predajniach Kiehl’s alebo aj na Space.NK

Ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.




#plet #Kiehls #hydratacny-krem #hydratacia

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com