Kosas The Sun Show Bronzer

20.07.2021 08:00


Kosas The Sun Show Bronzer je asi najlepší bronzer, čo poznám, dokonalý odtieň aj pre bledé typy, dokonalý efekt, ľahké nanášanie a ešte sa aj stará o pleť. Ja večne hľadám dokonalý bronzer pre bledule, aby som aspoň trochu v lete nevyzerala ako mŕtvola a zároveň to vyzeralo prirodzene a tento je top.



Ako vždy pri Kosas produktoch aj tento má benefity pre pleť a to konkrétne v podobe hydratácie, ktorú zabezpečuje bambucké maslo, ktoré je zvláčňujúce a mokraďkový olej, ktorý je hydratačný a toto v lete pleť potrebuje. Teda potrebuje to aj v zime, ale ja bronzer používam hlavne v lete. Je bez silikónov a talcu/mastenca.



The Sun Show Bronzer je zapečené bronzer, takže je taký trochu tuhší, nie je to úplne maslová konzistencia, ale naberá a nanáša sa ľahko. Je bez vône, takže vhodný aj na citlivú pleť. Skvelé na ňom je, že proste stačí len nabrať na štetec a prebehnúť lícne kosti, čelo a nos a tadá, jemne bronzová, opálená a rozjasnená pleť je na svete, nikdy sa mi to nepodarilo prehnať, alebo zle naniesť, čo sa mi pri iných bronzroch stáva celkom často.




Je len veľmi jemne rozjasňujúci, sú tam drobučké trblietky, ale nemusíte sa báť, že sa budete veľmi leSknúť, alebo vyzerať ako diskoguľa. Ten efekt je maximálne prirodzený a to sa mi nesmierne páči. Najlepšie sa mi nanáša veľkým štetcom na púder, alebo vejárovým štetcom.




Dohromady majú 3 odtiene, čo je úplne postačujúce. Ja mám ten najsvetlejší Light, úplne dokonalý, pre bledé typy, potom majú stredný, čo bude najuniverzálnejší odtieň a potom majú ešte veľmi tmavý. Ak nie ste taký super bledý typ ako ja, tak určite si kúpte ten stredný, síce sa dá vrstviť, ale viac sa narobíte pri tom svetlom. Čo sa týka výdrže, tak je taká štandardná, tých 8 až 10 hodín.



Obal je plastový, celkom masívny, bez zrkadla, čo je super, lebo mám pocit, že v každom jednom púdrovom produkte je zbytočne zrkadlo. Priznám sa, že na prvý pohľad sa mi ten obal nepáčil, ale je praktický a trvácny, takže vlastne super. Objem je 6 gramov a spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.

Ak hľadáte jemný, príjemný rozjasňujúci, zľahka trblietavý bronzer, ktorý sa o vašu pokožku bude starať, Kosas The Sun Show Bronzer je to pravé, u mňa to bude stálica každé leto, lebo je fakt dokonalý. The Sun Show Bronzer kúpite napríklad priamo na kosas.co, alebo na cultbeauty.com a niche-beauty.com.




#make-up #bronzer #Kosas #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com