L’Occitane Mandľa Sprchovací olej

12.03.2016 20:00


Tento sprchový olej používam roky a nedám naňho dopustiť. Je len veľmi malá pravdepodobnosť, že by ste ho nenašli v mojej kúpelni. Ako pri veľa produktoch som tomuto oleju prepadla, keď som dostala pri nejakom vianočnom nákupe miniatúru a už je to asi 5 rokov a stále som závislá. Pokiaľ viem, je to jeden z najpredávanejších produktov L'Occitane. Občas som mu síce neverná, keď chcem vyskúšať niečo nové, ale nakoniec sa vždy vrátim k madli, pretože je najlepšia.

Úžasná je na tomto oleji konzistencia, vyzerá ako tekuté zlato a po kontakte s vodou sa zmení na jemnú penu. Olej je oveľa hustejší a koncetrovanejší ako bežné sprchové gély. Neuveriteľne hydratuje pokožku a zanechá ju vláčnu a jemnú. Sprchový olej mandľa vonia jemne sladko, ale nevtieravo. Predávajú ho aj v 500 ml balení s pumpičkou a majú aj eko náplň, čo je skvelé a celkom to šetrí peniaze. Veľká flaša s pumpičkou mi vydrží takmer rok, keďže na celé telo stačia 1 až 2 pumpičky, aj s takým malým množstvom máte intenzívnu penu a hydratáciu.

L'Occitane mandľa sprchový olej kúpite na loccitane.sk, alebo priamo v L'Occitane. L'Occitane Mandľa je aj skvelý typ na darček, ak neviete, čo kúpiť.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.

Zrkadielko je jedným z nominovaných blogov na blog roka v kategórii krása, hlasovať môžete tu.



#telo #sprchovy-olej #LOccitane

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com