Letné makeupy - L'Oreal Paris Nude Magique Cushion Foundation

26.06.2016 08:00


Dnešný letný makeup je L'Oreal Paris Nude Magique Cushion Foundation. Úprimne povedané vôbec ma tieto cushion veci nelákali, neviem prišlo mi to trochu čudné. Ale keď som L'Oreal Paris Nude Magique Cushion Foundation (kokos to je dlhé, ešteže existuje Ctr C) vyskúšala v DM, tak som si ho musela kúpiť. Veľmi sa mi páčil ten efekt a konzistencia. Tester majú ako normálny makeup v tube, takže mi ani úplne nedocvaklo, že to je cushion makeup. Až doma keď som ho rozbalila (mimochodom veľmi efektne som strhla z vrchu nápis, normálne takto nevyzerá) a ako prvé vypadla hubka. Normálne hubku od púdru rovno hodím do koša, ale v prípade cushion makeup je to esenciálna súčasť, takže trochu iný postup. Reklamný slogan hovorí nánašaj na tvár hubkou tap tap, čo bude po slovensky ťap ťap alebo cap cap, ale ide to aj štetcom. Výsledok je trochu iný, menej svieži, ťažší a s vyšším krytím.

Úplne som sa nedopátrala k tomu, aký presne má význam mať makeup v tej cushion/hubke, teda aký je konkrétny benefit. Jediný význam vidím v tom, že je to vlastne kompaktný, ale zároveň tekutý makeup, ktorý ľahko použitejte kdekoľvek a kedykoľvek, aj na rýchlu opravu. Textúra je veľmi ľahká, jemne chladivá pri nanášaní a hydratačná. Efekt je veľmi svieži a prirodzený, ale nie je taký žiarivý ako Bourjois City Radiance Foundation. Výsledok je dokonalý nahý finiš, pleť vyzerá akoby na nej ani nič nebolo. Krytie závisí od toho koľko ho nanesiete od veľmi jemného a ľahkého až po stredné. Dobré je, že ho ľahko obnovíte kedykoľvek cez deň, pretože sa veľmi ľahko rozotiera a úplne splýva s pleťou. Aj keď ten obal nie je práve ideálny na nosenie so sebou, je celkom veľký, ale obsahuje zrkadielko, čo je fajn. Vďaka nanášaniu hubkou je nanesený takmer dokonale rovnomerne. Výdrž je priemerná, skôr len nenápadne zmizne a nerobí neplechu, žeby sa niekde zhrčil alebo usádzal vo vráskach.

L'Oreal Paris Nude Magique Cushion Foundation obsahuje SPF 29. Ja mám odtieň 01 Porcelain, ktorý je takmer perfektný pre mňa. Blbé je, že v Nemecku mali len 3 odtiene, predpokladám, že u nás to bude rovnako. V Anglicku ich ako vždy majú na výber oveľa viac Celkovo je tento makeup veľmi príjemný na používanie, určite si ho vezmem so sebou k moru. Úplne skvelý je podľa mňa pre niekoho kto s makeup začína a chce niečo veľmi ľahké na používanie, ale efektné. Mne sa dokonca vďaka tomuto cushion makeup tak zapáčilo to nanášanie hubkou, že rozmýšľam, že vyskúšam Beauty Blender. Už som mala hubku podobnú Beauty Blenderu, ale nejak to mi to s ňou nešlo a pri niektorom sťahovaní som ju asi vyhodila, keďže ju neviem nájsť.

Neviem, či už sa dá kúpiť L'Oreal Paris Nude Magique Cushion Foundation na Slovensku, ak nie, tak to určite bude čoskoro. Zatiaľ ho nájdete na boots.com, kde majú anglický výber odtieňov, alebo amazon.

Včerajší letný makeup nájdetu tu, zajtra bude na Zrkadielku ďalší.



#make-up #makeup #Loreal #SPF

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com