L'Oréal nové pleťové masky

05.10.2017 08:00


Novinky od L’Oreál medzi maskami, modrá je čistiaca z radu Pure Clay - Blemish Rescue Mask a druhá je antiagingová a hydratačná Age Perfect Golden Age Reset Mask. Obe ma okamžite zaujali, takže som ich rovno kúpila samozrejme. Pre maskofila ako ja ani nie je iná možnosť a dobrá maska z drogéria je na nezaplatenie.

Tá modrá, Pure Clay - Blemish Rescue Mask obsahuje ako všetky Pure Clay masky výťažok z troch rôznych ílov plus výťažok z morských rias. Je určená pre problematickú pleť so sklonom akné, nič podľa mňa nepokazíte ani keď máte inú pleť a ktuálne má blbé vyrážkové obdobie. Ja som čakala, že to bude super verzia tie detoxikačnej čiernej, ale ostala som celkom sklamaná.

Nie že by bola úplne zlá, ale žiaden zázrak to tiež nie je. Úprimne si myslím, že keď v L’Oreáli videli ako dobre sa predávajú Pure Clay masky, tak si povedali, že vyrobme ďalšie farby a spravili modrú a dokonca ešte aj žltú, ktorá má byť rozjasňujúca a exfoliačná. Na jar príde maska fialová a ružová a za chvíľu budú mať celú dúhu, to sa potom bude robiť multimasking. Ale vážne, mám pocit, že len vzali, čo už mali niečo ubrali, niečo pridali a zmenili farbu. Celé by sa dalo zhrnúť pod "hmm, ok, modrá".

Táto modrá maska nie je zlá, čistí pleť, naozaj ju nevysušuje, ale nič z toho nerobí nejak super. Navyše zase je tam kopu parfumácie a alkoholu, takže ak máte citlivú pleť ruky preč. Mňa tiež celkom ruší tá modrá farba, ktorá asi nie je úplne prirodzená, lebo je to veľmi pekný odtieň modrej a dokonca sa mi zdá akokeby bol trochu metalický, takže fakt netuším, čo to tam vlastne primiešali. Vyzerá to síce cool, ale prírodné to nebude. Maska je inak príjemne krémová a ľahko sa rozotiera, ako som už písala má rovnakú parfumáciu ako tri predchádzajúce z radu Pure Clay. Treba ju naniesť na čistú pleť v tenkej vrstve a nechať pôsobiť 5 až 10 minút. Potom zmyť uterákom navlhčeným v teplej vode alebo vodou. Celkom fajn je, že veľmi nestvrdne, keď schne, takže viete hýbať tvárou, iba trochu zmení farbu. A najzábavnejšia časť, chvíľu vyzeráte ako avatar.

Druhá maska Age Perfect Golden Age Reset Mask je úplne iná a z tohto som bola skutočne nadšená, že vyrobili niečo také ako hydratačnú masku. Veľmi ma zaujalo aj zloženie, ktoré obsahuje výťažky z pivónie. Táto maska má oživiť, rehydratovať a opätovne aktivovať žiarivosť pleti. Je určená pre mdlú a zrelú pleť, podľa mňa v zásade pre každú pleť, ktorej chýba hydratácia. Má ľahkú gélovo krémovú konzistenciu, celkom príjemnú na pleti, takú chladivú. Ale zase je v nej strašne silná parfumácia, akože vonia to pekne, keď si pričuchnete, tak príjemne kvetinovo, ale na tvári to až také príjemné nie je, je to príliš silné. Navyše ma asi kvôli tejto parfumácii prvých pár minút táto maska celkom dosť štípe, takže zase, ak máte citlivú pleť ruky preč.

Age Perfect Golden Age Reset Mask sa dá používať dvomi spôsobmi ako klasická maska, naniesť na čistú pleť nechať pôsobiť 10 až 15 minút a zmyť, alebo ako intezívna nočná kúra naniesť večer na vyčistenú pleť a nechať pôsobiť cez noc. Skúšala som oba spôsoby, viac sa mi pozdával ten prvý, ten druhý veľmi pre mňa nefungoval. Pre moju pleť je málo, len si ju vyčistiť a dať si túto masku na noc, zase toľko hydratácie neposkytuje, takže ja som si pod ňu vždy dávala ešte minimálne sérum a masku som použila ako poslednú uzamykaciu vrstvu. Výsledok sa mi veľmi nepáčil, nejak to reagovalo s tými sérami, nebolo to úplne pohodlné pre pleť a ráno sa žiaden zázrak nekonal, keď sa natriem hydrtačným krémom, tak je výsledok lepší. Táto gélová textúra sa tak kadejako čudne pozgrcávala na tvári, ráno to vyzerala naozaj čudne a pleť ani nebola nejak super hydratovaná. Keď som ju použila ako klasickú masku, tak bol výsledok fajn, ako pri dobrej hydratačnej maske, jemná, vláčna hydrtaovaná pleť, až teda na fakt, že mňa trochu štípe. Ale veľa ľudom sa tento produkt bude podľa mňa páčiť, lebo je multifunkčný, celkom príjemný a voňavý.

Celkovo obe tieto masky nie sú niečo, za čím by som sa išla zabiť, v zásade sú to také neškodné produkty, ktoré ale fungujú. Kúpite ich napríklad na feelunique.com - ružová tu a modrá tu.



#plet #Loreal #pletova-maska #cistiaca-maska #hydratacna-maska

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com