Leahlani Mermaid Mask

06.09.2018 08:00


Ach! Dobrý začiatok, čo? Ale táto maska je naozaj jedno veľké super pozitívne ach. Už viem, ako ju lepšie opísať, také to slastné ach, nie to bolestné, čiže skôr aaach s jemným úsmevom na tvári, lebo používať túto masku je skutočná slasť. A poviem rovno na začiatok, že ju asi bezbreho milujem a vzhľadom na tento super poetický začiatok je vám asi jasné, že toto bude super pozitívna recenzia. Takže, ako sa stať morskou pannou podľa Leahlani?



Leahlani je prírodná kozmetika z Havaja a ja túto masku neviem opísať inak ako čistý zázrak. Ona pôsobí na prvý dojem super čudne, ten môj môžete vidieť v tomto videu, ale s pleťou dokáže priam zázraky. Je to asi jediná maska, ktorú som vyskúšala, ktorá dokáže všetko, pleť čistiť, vyživovať, hydratovať a rozjasňovať a všetko toto úplne perfektne. Popravde, ja som asi už aj závislá na tejto maske, pretože si naozaj nepamätám produkt, ktorým by som prešla tak rýchlo. Siahala som po nej celé leto takmer automaticky a ku koncu augusta som sa už brzdila, že predtým, než ju kompletne spotrebujem, musím ešte napísať recenziu. Nemíňa sa mi rýchlo preto, že by sa rýchlo míňala, aj keď balenie je len 50 ml, ale na jedno použitie vám stačí trocha, ako je na fotke nižšie, ale preto, že ja som si ju dávala minimálne raz za týždeň, niekedy aj dvakrát, popravde často dvakrát, takže to naozaj išlo rýchlo.



Ale poďme teda k tomu, prečo je taká zázračná podľa mňa. Ako som už písala, je to prírodná kozmetika a tomu zodpovedá aj zloženie. Mnohé zložky sú organické, alebo zozbierané v divokej prírode. Kľúčové ingrediencie sú:

Organická havajská spirulina, čo je riasa, jeden z dôvodov, prečo je maska zelená a spirulina je nadupaná množstvo prospešných látok ako esenciálne amino kyseliny, konkrétne 8, množstvo vitamínov, medzi nimi aj B12, minerály ako vápnik, horčík, kremík a železo, fykocyanín, ktorý má antioxidačné a protizápalové účinky, fytonutrienty, čo sú cenné výživné látky, ktoré neobsahuje žiadna iná zelená rastlina, chlorofyl, ktorý detoxikuje a nakoniec aj enzýmy, už len sama táto látka je úžasná a používa sa ako výživový doplnok, ale v tejto maske je toho ešte oveľa viac.

Ako napríklad ďalšia zložka, vďaka ktorej je zelená a to je Chlorella, čo je tiež druh riasy, ktorý je plný antioxidantov, ale okrem toho obsahuje aj vitamíny A, B1, B2, B3, B6 a C a tiež omega-3 mastné kyseliny, železo a zinok.

A k tomuto si pridajte organický havajský med. Med je všeobecne výživný, hydratačná a protizápalový, takže ďalšia super ingrediencia.

Čistenie pleti zabezpečujú íly a to konkrétne francúzsky zelený íl a čistý morský íl, napriek tomu táto maska pleť vôbec nesťahuje a nevysúša, tie íly tam vôbec necítite, ale naozaj skvele pleť čistia.

A nakoniec je tam ešte zmes esenciálnych olejov, ktorá má zlepšiť cirkuláciu pleti a tým ju prekrviť a rozjasniť. Je tam ylang ylang, levandula, ruža, harmanček modrý alebo marocký, čo je slávne Blue Tansy, pomaranč, rumanček kamilkový, biely lotosový kvet, geránium, koriander a ešte pár ďalších. Čítať toto zloženie je radosť, lebo absolútne zrozumiteľné, žiadne chemické názvy.



Ako som už písala vyššie konzistencia a vlastne aj farba je super čudná, ale keď raz pochopíte, čo je v nej a ako ju používať dávam vám to zmysel. Mermaid mask má akokeby dve zložky, čo bude spôsobené tým medom a pred použitím ju máte premiešať, čo som si ja samozrejme poriadne neprečítala, takže to robím tak, že naberiem do dlane z každej zložky, ale teda, ak máte viac rozumu ako ja a zamiešate to najprv, tak si tiež naberiete len malú lyžičku do dlane. Keď už ju máte v dlani, čo je moment, kedy vám najneskôr dôjde, že toto je super čudné, lebo je to lepkavé a tuhé, takže sa to nedá rozotrieť, tak treba pridať pár kvapiek vody a rozmixovať to na takú tekutejšiu hmotu. V závislosti od toho, koľko tej vody dáte, to bude tekuté. Mne sa podarilo zo začiatku namiešať rôzne konzistencie, ale mám Mermaid mask radšej menej tekutú, takže naozaj dve až tri väčšie kvapky sú pre mňa postačujúce.



Ďalšie použitie je už jednoduché a klasické, nanieste na čistú pleť a necháte 5 až 15 minút pôsobiť. Ja ju občas nechám dlhšie, lebo je na pleti nesmierne príjemná. To rozotieranie môže byť trochu komplikovanejšie, ak ju namiešate príliš tekutú, lebo vám bude pretekať medzi prsty, preto naozaj stačí pár kvapiek. Na pleti je sladká, to keby ste si náhodou lízli a jemne lepkavá, zase to ten med, ale neskutočne príjemná. Celkom ťažko sa to opisuje, lebo žiadnu podobnú masku som nemala, nie je krémová, je tak akokeby lepkavo vodová, ale príjemná. A nesmiem zabudnúť, Mermaid Mask je neskutočne voňavá, takto nejak si predstavujem, že vonia Havaj, kvety, exotika, jemne sladké, proste dokonalá vôňa, tuším by som prijala aj takú voňavku.



Po tých 15 minútach treba masku zmyť vlažnou vodou. Toto je jedna z mála masiek, ktoré aj ja zmývam priamo vodou a nie uteráčikom, lebo tak to ide najlepšie. Mermaid mask totiž nezaschne, ale ostane rovnaká, len sa všetko dobré z nej vpije do pleti, takže ostane akokeby vykryštalizovaná a ešte viac lepká. No a to najdôležitejšie a to výsledok, jemná, hydratovaná a rozžiarená pleť, úplne dokonalé a celkom ťažko opísateľné, lebo ona pleť aj čistí, ale nie je to také typické čistenie, plus ju k tomu neskutočne vyživuje. Ja som sa totálne zamilovala a rovno si plánujem kúpiť ďalšie balenie, prtože je naozaj úžasná. Mermaid Mask je vhodná pre všetky typy pleti, okrem extra citlivej na prírodné zložky, keďže je to prírodná kozmetika, treba si preštudovať, aké esenciálne oleje sú v nej, ak mávate s niektorým problém.



Leahlani Mermaid Mask je skutočne úžasná a ak si to môžete dovoliť, tak naozaj stojí za vyskúšanie. Leahlani ju opisuje ako super smoothie pre pleť, vďaka tým úžasným ingredienciám, čo sú v nej a ja musím súhlasiť, toto je jedna z najlepších masiek, akú som vyskúšala a zaradila by som ju do svojej top 5, čo sa týka pleťových masiek všeobecne. Mermaid Mask od Leahlani kúpite napríklad na cultbeauty.co.uk alebo amazingy.com.

PS: Pred pár dňami zmenili obal, takže niekde ju už asi nájdete s novým, dokonca ešte krajším obalom.






#plet #pletova-maska #hydratacna-maska #cistiaca-maska #Leahlani-Skincare #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com