Lilah b. Glisten + Glow Skin Illuminator

24.08.2021 08:00


Lilah b. je luxusná prírodná kozmetika, vyskúšala som už niekoľko produktov, recenzia na bronzer tu a určite chcem vyskúšať ďalšie, lebo som nadšená, ale tento rozjasňovač je zatiaľ najlepší, vlastne mi celkom odpálil dekel a asi rok som nepoužívala takmer žiaden iný.



Glisten + Glow Skin Illuminator má totiž úplne výnimočnú konzistenciu, je krémový, ale na pleti sa zmení na ako keby púdrový, respektíve až taký zamatový. Pôsobí nesmierne prirodzene, nádherne rozjasňuje, ale nie je extrémne trblietavý a vlastne ani viditeľný, sú v ňom úplne jemnučké trblietky. Skvele inak vyzerá aj ako očný tieň.



Perfektne drží na pleti, takých 8 až 10 hodín, tým že sa nanáša prstami, tak sa aj ľahko obnovuje a nesmierne ľahko sa s ním pracuje, dá sa dokonale rozotrieť do stratena. Ja mám odtieň b. enchanting, ktorý je opísaný ako champagne shimmer, teda odtieň šampaň s odleskami. Je to dokonalý neutrálny odtieň, ktorý podľa mňa pristane každému, ani studený, ani extra teplý, nádherne jemne rozjasňujúci. Ešte majú jeden, b. captivating, ktorý je ružovo bronzový a ten určite chcem vyskúšať tiež.




Okrem toho, že Glisten + Glow Skin Illuminator je naozaj geniálny rozjasňovač, tak má aj zloženie, ktoré sa o pleť aj stará. Nájdete v ňom nasledujúce ingrediencie:

Výťažok z čiernej ríbezle a slnečnicový olej majú redukovať zápal a podporovať regeneráciu pleti.

Karotenoidy, rastlinné steroly a esenciálne mastné kyseliny pomáhajú posilniť pleť a rozjasňujú ju.

Výťažok z hnedých rias pomáha zlepšovať textúru a tón pleti.




Obal je úplne jedinečný a geniálny podľa mňa, teda ja som z ich obalov nadšená. Neviem, čo to je za materiál, pôsobí to ako keramika, je to relatívne ťažké a úplne najlepšie a najpraktickejšie je to otváranie, kedy len pootočíte vrch. Obal však nemá zrkadlo, takže s tým treba rátať, ak ste naňho zvyknutý. Objem je 5 g, ale stačí ho máličko, takže vydrží večnosť. Spotrebovať ho treba do 24 mesiacov od otvorenia, čo úplne super a ospravedlňuje to vyššiu cenu, podobne drahé Manasi 7 treba spotrebovať do 6 mesiacov, inak viac nájdete vo videu nižšie.

Toto je jeden z najlepší rozjasňovačov a asi najlepší krémový rozjasňovač, čo som vyskúšala. Už ma doma v šuplíku čaká nové balenie. Ak hľadáte príjemný rozjasňovač, ktorý pôsobí super prirodzene a zároveň robí nádhernú pleť, ľahko sa s ním pracuje prstami, tak Glisten + Glow Skin Illuminator od Lilah b. za to stojí, určite odporúčam. Kúpite ho napríklad na niche-beauty.com alebo na feelunique.com, kde majú aj oveľa lacnejšie polovičné balenie.








#make-up #Lilah-B #rozjasnovac #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com