Lisa Eldridge Enlivening Blush

05.08.2021 08:00


Tak tu mám pre vás sľúbenú recenziu na nové lícenky od Lisa ELdridge, momentálne sú bohužiaľ vypredané, ale určite ich bude znova mať, takže sledujte Lisu, ja sa tiež chystám si kúpiť ďalšie odtiene a vlastne kúpiť znova, aj keď to nie úplne dobrovoľne. Prvý dojem z lícenky môžete vidieť v tomto IGTV, odvtedy ich používam už skoro dva mesiace a takmer denne, sú naozaj výnimočné.



Enlivening Blush totiž pôsobia nesmierne prirodzene, dokonale splynú s pleťou, nie sú ani matné, ani lesklé, stále sú však krémové. Nesmierne ľahko sa s nimi pracuje, úplne bez námahy ich dokonale rozotriete do stratena a navyše sa o pleť aj starajú.



Obsahujú totiž výťažok z rozmarínu, ktorý má upokojujúci efekt na pleť, obsahuje antioxidanty, je antibakteriálny, má sťahujúci a vypínací efekt na pleť. Ďalej je tam olej zo semienok čučoriedky, ktorý obsahuje esenciálne mastné kyseliny, ktoré pomáhajú prirodzenej bariére, tiež zlepšuje hydratáciu a hlavne pomáha farbe perfektne splynúť s pleťou. A nakoniec malinový olej, ktorý je bohatý na vitamín E, vitamín A omega 3 a omega 6 mastné kyseliny. Tiež obsahuje kyselinu alfa linolenová, ktoré je protizápalová a má hojivé vlastnosti. Okrem toho sú tieto lícenky vegánske, bez parabénov, talku, nylonu 12, D6, D5 a alkoholu. Nižšie zhora dole, Pink Soap, Pink Poetry.



Tá textúra je naozaj výnimočná, sú síce krémové, ale také nadýchané, až penové, ľahučké ako obláčik, ale intenzívne pigmentované, stačí vám úplne maličké množstvo. Nemali by tiež upchávať póry. Finiš je úplne dokonalý, ako keby naozaj pleť, absolútne nedetekovateľné, proste, ako keby ste mali prirodzene farbu v líčkach, je to aj vďaka tomu, že nie sú ani mastné, ani lesklé, ani matné, proste super prirodzená farba. Nižšie Pink Soap.





Na výber je 6 farieb, ja mám dve a rozmýšľam nad ďalšími dvoma, lebo sú naozaj krásne. Teraz som si vybrala obidve ružové, skôr studené. Pink Soap je jemná púdrová ružová, veľmi tlmená, ideálna na nude líčenie. Druhý je Pink Poetry super svieža čistá a výrazná ružová, ak ste bledý typ ako ja, tak vám bude stačiť naozaj trošička, taký veľmi svieži jarný odtieň. Ešte sa mi páči Mountain Walk a Venetian Red, tie skúsim na budúce. Nižšie Pink Poetry.




Nanášanie je veľmi jednoduché, stačí malé množstvo vytlačiť z tuby a rozotrieť na lícach. Môžete asi použiť aj štetec, ja osobne som to neskúšala, ale príde mi to zbytočné, ale s prstami tieto lícenky fungujú dokonale. Trvácnosť je skvelé, tých 6 a 8 hodín úplne bez problémov, navyše sa dajú naozaj ľahko obnoviť, hocikedy a takmer hocikde.



Balenie je nesmierne šikovné a praktické, jednoduchá skladná tuba, aj keď toto je jediný bod, kde mám výčitku, lebo mne jedna tá tuba praskla a musela som lícenku preložiť do kelímku, ktorý bol po ruke. Neviem, či to bola proste smola, niečo som spravila zle, alebo to proste nemajú vychytané, snáď v ďalšej várke to už bude lepšie. Objem je 15 ml a spotrebovať ich treba do 24 mesiacov, čo je úplne ideálna kombinácia, tieto lícenky vám budú slúžiť dlho, pokiaľ nezničíte obal ako ja.

Aj napriek tomu lapsusu s prasknutou tubou, sú Enlivening Blush podľa mňa dokonalé krémové lícenky s výberom krásnych farieb, do ktorých sa naozaj oplatí investovať. Skvelé sú podľa mňa pre všetkých, ale extra ich oceníte, ak nemáte na líčenie veľa času, nebaví vás a prípadne chcete niečo, čo sa ani nedá pokaziť, toto je úplne ideálne. Enlivening Blush kúpite iba priamo na lisaeldridge.com.






#make-up #Lisa-Eldridge #licenka

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com