Merumaya Mud Marvels Mask

02.08.2018 08:00


A sme zase pri Merumaya, ale ich produkty sú proste skvelé a postupne tu asi nájdete recenziu na všetko od Merumaya. Túto masku som si objednala hneď v druhej objednávke potom, čo som vyskúšala prvých pár produktov a všetky boli úžasné, takže som musela skúšať ďalšie a dobrá čistiaca maska za rozumnú cenu je niečo, čo ma zaujme vždy.



Čistiace masky totiž všetky fungujú na rovnakom princípe, bez ohľadu na cenu, tá hlavná čistiaca ingrediencia je kaolín respektíve íl, čo nie je veľmi drahá látka, takže nie vždy má zmysel za takú masku dať veľa peňazí (myslím hlavne na GlomGlow napríklad). Ale celkom dôležité je aj to, čo ďalšie okrem toho ílu v tej maske je, pretože, ak máte suchú alebo citlivú pleť to môže robiť veľký rozdiel, ale aj pre iné typy pleti je to citeľný rozdiel, či je tá maska doplnená aj výživné a hydratačné zložky. Poznáte ten pocit, keď si dáte čistiacu masku, ktorá vám tú pleť vyčistí a stiahne tak, až je to nepríjemné? A rovno potom si musíte dať hydratačnú masku, lebo zrazu máte pocit, že máte o dve čísla menšiu kožu. Tak to sa vám s Mud Marvels Mask od Merumaya nestane, pretože je to to geniálne namiešaná čistiaca maska, ktorá pleť nielen čistí, ale sa o ňu aj stará.



Mud Marvel Mask pleť super čistí, detoxikuje, sťahuje póry a pomáha aj pri akné, vyrážkach a mastnej pleti s reguláciou kožného mazu, ale nielen to. Mud Marvels Mask pleť aj hydratuje, žiadny pocit vysušenej pleti po použití a tiež jemne odstraňuje odumreté bunky, veľmi jemná chemická exfoliácie, žiadne guličky, ktorý mi si pleť vyšúchate, ani žiadne zlupovanie vrchnej vrstvy kože. Proste všetko v jednom, ak hľadáte len jednu dokonalú masku a vhodná je pre všetky typy pleti.

Maska je v takej obyčajne tube, nedajte sa pomýliť týmito jednoduchými obalmi, ktoré má Merumaya, tu platíte za to, čo je vo vnútri a nie za pekný obal, ktorý sa pekne vyníma na fotke na Instagrame. A to, čo je vo vnútri je čistí poklad za tú cenu. Ale má aj jedno mínus, trochu horšie sa mi z tej tuby vytláča, ide to len v takom tenkom šúlčeku, pretože táto maska je super hutná a tá tuba asi nie je úplne ideálna, ale napriek tomu sa rozotiera ľahúčko ako super výživný krém. Tá konzistencie je nesmierne príjemná na pleti, hladká a krémová.



Používanie je štandardné, rozotriete si ju po tvári v hrubšej vrstve a necháte pôsobiť 15 minút, samozrejme, že sa nanáša na čistú pleť. A potom len zmyjete, buď vodou, alebo namočeným uteráčikom, ideálne sú inak na zmývanie takýchto masiek tie uteráčiky priamo od Merumaya. Zmývať ide ľahko aj vodou, napriek tomu, že na tvári zaschne a stuhne trochu. Ale je to len také jemné stuhnutie, viete pritom stále rozprávať. Ja ju však radšej zotieram uteráčikom.

Kľúčové ingrediencie sú:

Okysličené aktívne uhlie, aby sa dosiahla super účinná absorcia, pomáha pri uvoľnovaní toxínov. Pleť hlboko čistí a uvoľnuje póry.

Vulkanický popol vyťahuje z pleti nečistosty pre jemnejší a rozjasnenejší vzhľad.

Prírodný AHA komplex - alfa hydroxy kyseliny, ktoré jemne odstraňujú odumreté bunky, aby napovrch vystúpila jemnejšia novšia vrstva pleti. AHA kyseliny pomáhajú odstrániť suchú pleť, takže účinné látky lepšie prenikajú do pleti, pomáhajú s akné a upchatými pórmi. V tejto maske je to hlavne kyselina mliečna, ale je tam aj kyselina glykolová.

Komplex výživných olejov zahŕňa ovsený olej, bohatý na lipidy, ceramidy, antioxidanty a vitamíny, Mandľový olej bohatý zdroj vitamínu E a kakaové maslo. Tieto zložky pleť hydratujú, vyživujú a upokojujú.

Okrem toho maska obsahuje, samozrejme, kaolín hneď na druhom mieste. Mud Marvel Mask má jemnú parfumáciu, mne osobne nevadí, vlastne ju skoro necítim, mám skôr pocit, že vonia ako čistá kozmetika bez parfumácie, dokonca mám pocit, že cítim ten popol. V zložení však je uvedená parfumácia, je prírodná, ale ak ste precitlivelý na niektoré voňavé zložky v kozmetike, tak si radšej skontrolujte zloženie.

Výhody Mud Marvel Mask:

Skvelá účinosť za rozumnú cenu.

Výborné zloženie, ktoré pleť nielen čistí, ale aj jemne odstraňuje odumreté bunky, hydratuje a vyživuje ju

Nevýhody Mud Marvel Mask:

Obal, z ktorého sa ťažšie vytláča, ale to nie je to nič hrozné a rada to prehliadnem.

Ja Mud Marvels Mask používam podľa potreby, niekedy, keď potrebujem aj viackrát do týždňa, inokedy mi stačí len tak na údržbu raz do týždňa. Je to individuálne a závisí to samozrejme od stavu pleti, odporúčané používanie je 1 až 2 krát do týždňa, ale nič sa podľa mňa nestane, aj keď ju použijete 3 krát. Ja si ani nezvyknem nanášať úplne všade vždy, skôr len tam, kde potrebujem a to teda hlavne na T-zónu. Výsledok je krásne jemná, vyčistená pleť, stiahnuté póry, ale zároveň je aj príjemne hydratovaná a vláčna. Za tú cenu je to naozaj skvelá maska, ktorú sa oplatí vyskúšať. Merumaya Mud Marvels Mask kúpite priamo na merumaya.com alebo už aj na natureal.sk.




#plet #Merumaya #cistiaca-maska #pletova-maska

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com