Merumaya Treatment Toner With Vitamin C

27.03.2018 08:00


Treatment Toner With Vitamin C je ďalší produkt od Merumaya, z ktorého som úplne unesená, prvý bolo Iconic Youth Serum, ktoré si musím kúpiť znova. Tento toner míňam skoro rýchlosťou blesku a automaticky po ňom siaham skoro každé ráno a často aj večer. Toto bol ten produkt, ktoré som naozaj chcela od Merumaya vyskúšať a preto som aj spravila prvú objednávku, mediztým som spravila už aj druhú. Treatment Toner With Vitamin C je dokonalé spojenie mojich dvoch obľúbených vecí - vitamínu C a toneru. Takto na fotke to vyzerá ako super nudný a nezaujímavý produkt, ale tá vodička vo vnútri, to je tekuté zlato.

Vitamín C je niečo, čomu je málokedy odolám, plus, keď je to zabalené vo forme tonera, tak je to už úplne neodolateľné. Navyše tento produkt poskytuje všetko, rozjasňuje, pomáha redukovať pigmetové škvrny, hydratuje, zjemňuje, zvyšuje tvorbu kolagénu a tým spevňuje pleť a zjemňuje vrásky, chráni pleť pomocou antioxidantov, plus dokonale pripraví pleť na ďalšiu starostlivosť. Celé pekne zabalené v jednoduchom použití, len nanesiete na tampón a pretriete si tvár a hotovo. Inak, čo sa týka tampónov, ja mám najradšej tieto od Muji, čo sú na fotke, lebo ani kvapka s nimi nevyjde nazmar, dajú sa zohnať aj menšie balenia.

Konzistenciou je Treatmen Toner teda voda, ktorá má veľmi jemnú parfumáciu typickú pre Merumaya. Je to ich špeciálna upokujúca parfumácia, ktorá je veľmi príjemná, ale veľmi rýchlo vyprchá, takže vás neskôr neobťažuje, cítite ju len pri nanášaní. Používať ho môžete ráno aj večer, ako prvé hneď po vyčistení pleti. Krásne pleť hydratuje, zjemní ju a pripraví na ďalšiu starostlivosť. Pri dlhšom používaní uvidíte aj skvelé účinky vitamínu C na pleť, ktorá bude nádherne rozjasnená s jednotným tónom. Treatment Toner je vhodný pre všetky typy pleti. Fľaška je inak celkom malá 128 ml, plastová, šikovná, s fajn uzáverom, z ktorého sa toner dobre dávkuje.

Merumaya robí kozmetiku zalaženú na výsledkoch a najnovších poznatkoch a podľa toho aj vyberá ingrediencie. Kľúčové ingrediencie v Treatment Toner With Vitamin C sú tieto:

PHEOHYDRANE z rias s obsahom morských minerálov, poskytuje okamžitú, nepretržitú, kumulatívnu a dlhotrvácnu hydratáciu a zjemnenie pleti.

PRÍRODNÝ BETAÍN, čo je forma vitamínu B a získava sa z cukrovej repy, používa sa aj v medicíne a ako výživový doplnok. V Treatment Toneri však pomáha udržiavať správnu hladinu hydratácie v pleti. Je to vynikajúci osmoprotektant, slovo, ktorému nie veľmi rozumiem, ale chráni pleť pred vonkajším stresom.

ASCORBYL GLUCOSIDE je stabilná prírodná forma vitamínu C aktivovaná po dotyku s pleťou, ktorá poskutuje postupný a pomalý benefit. Je to antioxidant, ktorý pleť chráni, rozjasňuje a redukuje pigmentové škvrny.

SODIUM HYALURONATE - forma kyseliny hyalurónovej poskytuje okamžitú hydratáciu, pleť vypína a zpevňuje a tiež zabraňuje strate hydratácie.

Názov tohto produktu - Treatment Toner - ho úplne dokonale vystihuje, tento toner je absolútne geniálny a dokonalý, keď sa chcete o svoju pleť starať a dopriať jej za zlomok ceny oproti iným podobným produktom. Toto je toner, ktorý by podľa mňa mali vyskúšať všetci, ja ho milujem a vždy si odlejem to fľaštičky, aj keď cestujem, neviem bez neho jednoducho byť. Kúpite priamo na Merumaya, ak ste tam ešte nikdy nenakupovali cez tento link budete mať 15% zľavu, alebo na britskom Amazone.co.uk.



#plet #Merumaya #toner #vitamin-C

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com