Mizon Snail repair intensive ampoule

10.06.2015 23:34



Na kórejskú značku Mizon som natrafila v niektorom z online obchodov, kde s obľubou trávim čas. A v momente ma zaujal rad so slimačím sekrétom. Asi som divná, neviem, ale chcela som to samozrejme vyskúšať, tak som si kúpila sérum a čistiacu penu.

Slimačí sekrét sľubuje hotový zázrak: urýchľuje regeneráciu pleti, hojenie akné a dehydratáciu pleti. Okrem slimačieho sekrétu sérum obsahuje peptidy a vitamíny na podporu elasticity pleti, výťažok z koreňa dráča - to je krík - pomáha hojiť jazvy po akné, kyselina hyalurónová hydratuje a 5 vitamínov a výťažok z kakaovníka pleť vyživujú. Sérum neobsahuje žiadne parfémy, umelé farbivá ani parabény.

Úplne na začiatok ma dosť prekvapila konzistencia, ktorá s prepáčením najviac pripomína sopeľ. Napriek tomu sa veľmi rýchlo a úplne vstrebá, takže ho na pleti vôbec nie je cítiť. Zo začiatku som mala pocit, že toto sérum nerobí absolútne nič, ale asi po 3-4 týždňoch používania som videla rozdiel - pevnejšia pleť a zredukované jemné vrásky. A čo som si po čase všimla je, že naozaj dobre hydratuje. Používam ho raz za deň ráno, občas večer, ale na noc stále dávam prednosť Kieh`s Midnight recovery concentrate.

Mizon Snail repair intensive ampoule je definitívne zaujímavý produkt za veľmi dobrú cenu. Kúpite na parfums.sk za 17,45 eur.

Ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#plet #serum #Mizon

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com