Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover

18.10.2016 08:00


Toto je malý klenot a objavila som tak nejak cestou. Pri poslednej dovolenke v Prahe som si zabudla zblaliť akýkoľvek odličovač, ani len micelárnu vodu som si neodliala. Cestou na stanicu mi to docvaklo a usúdila som, že odličovať sa vodou asi nebude najlepšie. Tak som sa ešte na stanici v Berlíne zastavila v drogérii. Spomenula som si, že Ruth Crilly z A Model Recommeds niekde spomenula Nivea Double Effect a mne nejak utkvel v hlave, že by som ho možno mohla vyskúšať. Ja inak nie som veľký fanúšik Nivea, ich produkty ma nikdy extra nezaujali, ani si nepamätám, kedy som naposledy mala niečo Nivea, asi to bolo naozaj veľmi dávno. Ale teda v Rossmanovi na stanici veľký výber nebol a ostatné odličovače boli dosť veľké, tak som si povedala, že teda vyskúšam Niveu.

Už dlhšie som hľadala naozaj dobrý odličovač očí, ktorý zvládne aj vodeodolnú maskaru a nebude stáť veľa. Pred pár rokmi som používala jeden od Garnier, už si nepamätám, ktorý to bol, dosť dlho som na ňom fičala. Ale potom som objavila micelárnu vodu a navyše sme sa presťahovali do Kanady, kde sa nedal zohnať, takže som pár rokov fičala len na micelárnej vode. Ale v poslednej dobe som začala používať maskary, ktoré sú akosi odolnejšie a micelárna voda s nimi mala problém. Tak som usúdila, že to chce niečo silnejšie, vyskúšala som niekoľko rôznych odličovačov, ale nebolo to nič extra.

Ale Nivea Double Effect je iná káva. Prvý krát som ho vyskúšala po dlhej ceste v hoteli a nemohla som veriť vlasntým očiam. Tak ľahko som si neodlíčila oči snáď nikdy v živote. Nivea Double Effect je nesmierne efektívny a rýchly odličovač, tým pádom sa vyhnete tomu škodlivému šúchaniu očí, ktoré máme všetci tendenciu robiť, keď sa nám nedarí odlíčiť maskaru a ktoré spôsobuje vrásky. Ale to najlepšie prišlo až po odlíčení. Tieto dvojfázové odličovače majú v sebe nejaké olejové zložky a väčšinou preto zanechajú na viečkach, niekedy aj na očiach, taký mastný film. Úprimne to fakt nemám rada a je to dosť nepríjemné. Večer sa to dá ešte nejak prežiť, ale ak len potrebujete opraviť make-up, lebo sa vám šmikne ruka pri líčení, tak je to celkom katastrofa. Ale Nivea Double Effect nenecháva vôbec žiaden film, naozaj výborný odličovač. Navyše obsahuje výťažky z nevädze, ktoré ošetrujú očné okolie a riasy. Čo viac môže človek chcieť.

Jediné, čo mi úplne nevyhovuje je fľaška, je celkom šikovná a malá, ale vrchnák je zatáčací, ako pri fľaši s vodou napríklad. Čo je trochu nepraktické, pretože to dosť dlho trvá a niekam musíte ten vrchnák odložiť, ale zase aspoň dobre drží a určite sa vám pri cestovaní nevyleje. A to je asi tak všetko, čo môžem tomuto odličovacu vytknúť. Nivea Double Effect nie je z tých najlacnejších, čo nájdete v drogérii, ale môžem ho naozaj len odporúčať. Ak pravidelne bojujete s odličovaním očí, určite vyskúšajte.



#plet #odlicovac-oci #Nivea

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com