Nivea Haus a Nivea Professional Kyselina Hyalurónová

18.04.2017 08:00


Toto je tak trochu danajský dar a ja som dlho rozmýšľala, či to vôbec na Zrkadielku spomínať, ale ide dovolenkévá sezóna a možno sa vybierete na výlet aj do Berlína, alebo možno máte niekoho v Nemecku, kto vám to vie objednať. A čo o tom teda táram? Nivea značku poznáme všetci, je to legenda, ja sa musím priznať, že nie som až taký veľký fanúšik, teda aspoň donedávna som nebola a celé sa to zmenilo tu v Berlíne.

V Berlíne je totiž Nivea Haus, absolútny svätostánok Nivea, existuje ešte jeden v Hamburgu. Tento zázrak je na Unter den Linden kúsok od Brandeburskej brány, takmer sa nedá prehliadnuť a nájdete tam absolútne všetko, čo Nivea ponúka a ešte niečo viac. Majú tam naozaj všetko, Labelo v každej forme a vôni, výhodné veľké balenia, ale tiež super cestovné balenia miniatúrok, rôzne magnetky s retro obrázkami, manikúry, uteráky, župany, pilníky, dokonca aj kačičku Nivea, no proste všetko možné s logom Nivea. Ak milujete vôňu Nivea, tak úplná vychátavka je Nivea parfum, tiež majú vonnú sviečku s vôňou Nivea. Môžete si dať aj personalizovať dózičku krému fotkou podľa vášho výberu. Ale to, čo mňa fascinuje najviac sú produkty Nivea Professional, ktoré sú exkluzívne dostupné v Nivea Haus a online shope, ktorý je len nemecký samozrejme :(.

Až tu som si uvedomila, že Nivea je schopná aj niečoho viac ako krém, ktorého fanúšik veľmi nie som a ani mi nevonia. Nivea Professional sú skvele premyslené moderné produkty, ktoré sú usporiadané v ucelených radách, takže sa skvele dopĺňajú. S týmito produktmi vám spravia aj Nivea kozmetické oštrenie. Línie sú 4 - vitamín E, vitamín C, kyselina hyalurónová a Bioxilift.

Ja mám odskúšanú kyselinu hyalurónovú, teda popravde ani nie ja ako moja mama. Samozrejme, že vždy, keď som na návšteve, tak Niveu na seba s radosťou napatlám, ale nemám to dlhodobo odskúšané, takže sa spolieham na vyjadranie mojej mamy a vlastne aj babky. Realita je taká, že moja mama a ani babka so mnou nezdieľajú moju vášeň pre kozmetiku, ani jedna sa nelíči a ani zďaleka sa tak veľmi nezamýšľajú dan tým, čo na seba natrú, tak ako ja. Každý máme svoju úchylku, moja mama knihy, babka telenovely a ja kozmetiku, ale zhodneme sa vo vášni pre nakupovanie a oblečenie, aj keď každá v niečom inom. Inak shoppoholizmus je podľa mňa dedičný, ja ho viem vystopovať 100 rokov dozadu, úplne vážne a presne viem, kto je zodpovedný za môj večne prázdny účet a ide to ženskej línii.

Ale späť k Nivea, ja som ju mame doniesla minulý rok na jeseň, bez toho, že by ju skúšala, pretože vo výbere starostlivosti o pleť sa celkom spolieha na mňa a mama bola nadšená. Doniesla som jej denný krém a sérum s kyselinou hyalurónovou, chcela som kúpiť Bioxilift, ale predavačka mi poradila, že to je príliš silné pre moju mamu. Vo februári už bola mama na dne, takže to naozaj používala pravidelne a často, navyše to vyskúšala aj babka a tak som mala objednávku - prosím si znova a kúp aj pre babku. A tak som vo februári viezla na Slovensko Nivea Professional znova a vidím to tak, že budem voziť pravidelne.

A čo je na Nivea Professional také úžasné? V prvom rade je neuveriteľne dostupná cena, každý produkt stojí 24 Eur, až na pár výnimiek, ktoré stoja 26 a okrem toho dostane 50 ml, či už ide o krém alebo sérum - neuveriteľne výhodná kúpa. Tie produkty, čo mám vyskúšané - sérum a denný krém s kyselinou hyalurónovou - sú veľmi príjemné na používanie, dobre naformulované, vhodné aj pre citlivú pleť. Evidentne sú naozaj skvelé, pretože moja mama sa len tak na niečo nenamotá. Tiež majú veľmi elegatný obal s praktickou pumpičkou, aj krabičky, v ktorých sú zabalené sú veľmi pekné, takže je to aj skvelý darček. Sérum aj denný krém voňajú veľmi jemne, typicky ako Nivea. Sérum je ľahké gélovo-krémové, krém je krémovitejší a trochu hutnejší. Sérum má skôr konzistenciu veľmi ľahkého krému (prvá fotka s prstom), nie je to typické tekuté sérum. Oba produkty skvele hydratujú a spolu fungujú úplne geniálne. Krém obsahuje aj SPF 15, tiež sa ľahko rozotierajú a rýchlo vpijú. Moja mama skôr normálnu až zmiešanú pleť, ja suchú, takže evidentne to funguje pre všetky typy pleti, aj keď ja to nemám dlhodobo odskúšané, ale neviem si predstaviť, že by to nefugovalo. Dokonca sa skvele znášajú aj s make-upom. Naozaj výborné produkty za skvelú cenu.

Ja mám celkom zálusk na radu s vitamínom C a chem presvedčiť mamu, aby si kúpila aj očný krém s kyselinou hyalurónovou, tiež majú novú hydratačnú masku a tej sa mne ako maskofilovi celkom ťažko odoláva. Aby som to zhrnula Nivea Professional je skvelá a dostupná kozmetika s jedinou vadou - nie je dostupná všade. Ale ak sa náhodou ocitnete v Berlíne určite sa tam choďte pozrieť.



#plet #Nivea #pletove-serum #hydratacny-krem #kyselina-hyaluronova

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com