Olival Mikroemulzia a Amino Gél

07.10.2021 23:59


Keď mi Olival poslal túto dvojicu ako posledný PR darček, tak som obidva produkty hneď večer vyskúšala, lebo vyzerali skvela. Zatiaľ všetko z ich profesionálnej rady bol úžasné a táto čistiaca odličovacia dvojica tiež nesklamala. Obidva produkty majú jednoduché, ale nesmierne efektívne zloženie a fungujú dokonale.



Mikroemulzia, čo je vlastne odličovací olej obsahuje skvelý zvláčňujúci skvalán a olej z konopných semien a potom ešte extrakt zo sladkého drievka a vitamín E, ktoré pôsobia protizápalovo, antioxidačne a vyživujú pokožku. Ideálny prvý krok na večerné čistenie, keďže je to ľahučký hodvábny olej, ktorý sa ľahko zmýva vodou a zároveň perfektne rozpustí všetko make-up a SPF.



Používanie je jednoduché 2-3 pumpičky naniesť na suchú pleť, poriadne premasírovať a potom zmyť, či už mokrým uteráčikom, alebo len vodou. Vhodný je pre všetky typy pleti, aj pre citlivú. Je bez vône, žiadne parfumácia vonia len tak jemne olejovo ingredienciami. Obal je plastový, objem je 150 ml so skvelou pumpičkou a na obale je dátum spotreby, u mňa je to až máj 2023, čo je fakt dlho.



Amino Gel je čistiaci gél. ktorý je ideálny na druhé čistenie, alebo na ranné čistenie. Obidva produkty inak majú na obale aj čísla v akom poradí majú nasledovať Mikroemulzia je 1 a Amino gél je 2. Amino gél obsahuje betaín, kyselinu polyglutámovú, alantoín, extrakt zo sladkého drievka a aloe vera, ktoré pokožku spoločne hydratujú, zabraňujú jej vysušeniu a majú protizápalové a upokojujúce účinky.



Je to nepenivý priesvitný gélik bez vône, vhodný zase pre všetky typy pleti. Používanie je zase jednoduché na vlhkú pleť 2-3 pumpičky, premasírovať a zmyť. Zase môžete čistou vodou, alebo uteráčikom, ja v tomto prípade radšej vodou, aj keď to trvá asi o dve opláchnutia viac ako pri podobných géloch, ale v zásade je to v pohode. Obal je plastový s fajn pumpičkou, objem je 150 ml a dátum spotreby mám tiež až v roku 2023.



V jednoduchosti je krása a táto dvojka od Olival je úplne geniálne čistiace duo za skvelú cenu, ak hľadáte niečo dostupné a skvele sformulované, toto určite vyskúšajte. Ak sa chcete o pleť začať poriadne starať, tak toto tiež perfektné štartovacie duo na čisenie pleti. Kúpite ich priamo na olival.sk.




#plet #Olival #cistenie-pleti #odlicovanie #cistiaic-gel #odlicovaci-olej

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com