Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum

25.05.2016 08:00


Na Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum som sa nenormálne tešila, práve vtedy, keď som sa ho rozhodla kúpiť ho nemali, takže som asi 3 týždne čakala na waitliste, kedy ho dostanú a potom asi 10 dní, kým prišlo. A keď prišlo tak som tak naradostene otvárala balíček, že som ho skoro rozbila. Boli to také malé Vianoce, pretože Pestle & Mortar sérum je zabalené v peknej minimalistickej škatuľke, čo z neho robí aj skvelý darček.

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum je intezívne hydratačné sérum, ktoré upokojuje, hydratuje, vyhládza jemné vrásky a navracia pleti elesticitu. A naozaj to aj robí. Toto sérum je skvelé pre dehydrovanú, unavenú pleť bez života. Stačí ho pár kvapiek a odkedy ho mám, je to moje najpoužívanejšie sérum, pretože naozaj funguje a je nesmierne efektívne. Používam ho najmä ráno, aby som zabezpečila svojej pleti maximálnu hydratáciu a niekedy aj večer, keď mám pocit, že je moje pleť unavená a podráždená. Toto sérum je vhodné pre všetky typi pleti. Má veľmi ľahkú, vodovo-gélovú konzistenciu, ktorá sa veľmi rýchlo vstrebá. Pleť zanechá dokonale vláčnu a jemnú, bez pocitu, že by na nej čokoľvek bolo. Toto sérum je takmer bez vône, nie je v ňom žiadna pridaná parfumácia. Ja mám občas pocit, že v ňom jemne cítim kokos, vlastne skôr kokosvý olej, ale len veľmi jemne. Najviac je na Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum pôsobivý neuveriteľne krátky zoznam zložiek, ktoré obsahuje. Obsahuje len 10 vecí, hlavné zložky sú voda, výťažok z aloe vera, kyselinu hyaluronovú, výťažok z uhorky. Navyše je v ňom pridaný ešte vitamín E, neviem, či to nie je len taký marketingový háčik, ale vôbec mi to nevadi. Zároveň Pestle & Mortar sérum neobsahuje žiadne parabény, parfumáciu ani živočísne zložky a nie je testované na zvieratách.

Pestle & Mortar je pomerne nová značka. Je to vlastne niche značka, rodiný írsky podnik, ktorý okrem tohto séra vyrába ešte hydratačný krém, z ktorého som mala vzorku a veľmi sa mi páčil. Určite si ho čoskoro kúpim. Mne sa nesmierne páči ich koncept a prístup ku kozmetike. Aj dizajn ich balení, ktoré sú elegatné, jednoduché a funkčné. Som veľmi zvedavá s čím ďalším prídu. Ak sa rozhodnete investovať do séra, tak Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum je tá najlepšia voľba. Ja som si ho naozaj zamilovala a určite bude nadlho súčasťou mojej kozmetickej výbavy. Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum kúpite tu, poštovné je v rámci celej EÚ zdarma.



#plet #PestleandMortar #serum #hydratacne-serum #kyselina-hyaluronova

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com