Pestle&Mortar Renew Gel Cleanser

28.05.2024 08:00


Toto som chcela napísať už dávno, síce jedna recenzia tu už je, ale Erase Clenasing Balm sa dočkal vlastnej samostatnej a to isté si zazlúži aj skvelý čistiaci gél Renew.



Pestle&Mortar Renew Gel Cleanser má 100% prírodné zloženie a je nepenivý. Konzistenciou je to gél, ktorý sa premení na ľahký olej. Keď pridáte trochu vody premení sa mlieko. Ideálna je ho zmývať pomocou uteráčika. Má jemnú bylinkovú vôňu, ktorú tvoria len ingrediencie, nie je tam žiadna umelá parfumácia. Mne vôňou trochu pripomína fenistil :D, stále aj po tých rokoch, asi je tam nejaká látka rovnaká ako vo fenistile, ale nie to nič silné.



Kľúčové ingrediencie sú nasledovné:

Jojobový olej, ktorý je protizápalový, pomáha udržať elasticitu pleti, vyživuje a hydratuje.

Extrakt z papáje upokojuje zápal, sťahuje póry a omladzuje.

Extrakt z manga hydratuje a rozjasňuje pleť. Tieto ovocné výťažky sú enzými, ktoré tiež pomáhajú jemne odstraňovať odumrete bunky.

Superoxide Dismutase, čo je antioxidant, kotrý chráni pred superoxidom, najčastejším voľným radikálo v ľudskom tele, tým bojuje proti predčasnému starnutiu pleti.

Mokradový olej, ktorý má čistiť zanesené póry.

A základ je hydratačný a zvláčňujúci glycerín.



Používanie je jednoduché, naniesť jednu pumpičku na pleť, premasírovať, pridať vodu, znova trochu premasírovať a nakoniec zmyť pomocou uteráčika, alebo vody. Ak použijete len vodu, zanechá vám ľahký olejový film. Renew Gel Cleanser je vhodný je na používanie ráno aj večer, dá dolu aj ľahký make-up, ale ideálny je na čistenie/druhé čistenie už odlíčenej pleti. Vhodný je pre všetky typy pleti, aj pre citlivú.



Obal je praktický a má skvelú pumpičku, ktorá vám nadávkuje akurátne množstvo. Objem je 100 ml a treba ho spotrebovať do 12 mesiacov od otvorenia.

Pestle&Mortar Renew Gel Cleanser je jeden z najlepších čistiacich gélov, ktoré sa premenia na olej. Pleť krásne čistí, rozjasňuje ju a vyživuje, bez následného pocitu pnutia. Kúpite ho na mojom eshope skinov.sk, teraz až do 2.6.2024 s akciou, ak kúpite aj Erase balm s kódom DOUBLE máte zľavu 15%. Alebo, kúpite priamo na pestleandmortar.com alebo aj na niche-beauty.com a cloud10beauty.com.




#plet #cistenie-pleti #cistiaci-gel #PestleandMortar

Môže vás zaujať

Môj obchod

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com