REN Flash Rinse 1 Minute Facial

07.05.2016 08:00


REN Flash Rinse 1 Minute Facial je rýchla maska, ktorej použitie trvá naozaj len okamih, ale výsledok je zaručený. Táto maska Vám za okamih vyčaruje rozžiarenú, vyhladenú a sviežu pleť. Podľa mňa je extra vhodná napríklad po preflámovanej noci, alebo dlhom lete s následko riadneho jet lagu. Ja som v poslednej dobe celkom vysadená na produkty s vitamínom C, keďže je antioxidant, ktorý pomáha pleť chrániť a zároveň ju rozjasňuje.

REN Flash Rinse 1 Minute Facial obsahuje vodou aktivovaný vitamín C, ktorý stimuluje tvrobu kolagénu, vyrovnána tón pleti a rozjasňuje pleť. Ďalej kyselinu boswellovú z kadidlovníka pilovitého (to je strom, hehe musela som ho vygoogliť), ktorá má vyhľadzovť jemné vrásky a ešte horčík, ktorý by mal pleti dodávať energiu a žiarivosť. Maska vonia ako pomarančový džús v prášku. Textúra je skôr tekutá a obsahuje také jemné zrniečka nieviem čoho. Najprv treba masku krúživými pohybmi naniesť na suchú pleť, potom znova prejsť krúživými pohybmi s navhlčenými prstami a nechať pôsobiť jednu minútu, nakoniec opláchnuť vodou. Celý proces je vlastne spojený s masážou tváre, čo je veľmi príjemné.

REN Flash Rinse 1 Minute Facial sa môže používať každé tri dni. Ja som si ju kúpila hlavne na ranné použitie, vtedy mi to dáva najväčší zmysel, keďže nepotrebujem rozjasňovať pleť večer, keď si idem ľahnúť do postele, ale keďže som ráno väčšinou dosť prispatá (ja nie som ranné vtáča), tak na to úplne zabúdam. Maska je naozaj veľmi osviežujúca a moju pleť krásne rozjasní a vypne. Celé by som to opísala, akokeby keby ste si vytlačili pomaranč na tvár spojený a dopriali jej rýchlu masáž. Nikde nepíšu koľko tam vlastne toho vitamínu C, ale verím, že pomerne dosť, keďže je to druhá položka na zozname ingrediencií.

REN Flash Rinse 1 Minute Facial kúpite napríklad na link feelunique.com, je pomerne drahá, ale ak potrebujete niečo, čo vašu pleť ráno nakopne a rozjasní, tak sú to veľmi dobre minuté peniaze.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#plet #pletova-maska #vitamin-C #REN

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com