RMS Sensual Skin Trio

29.08.2019 08:00


Toto je jedna z posledných noviniek od RMS, s ktorou prišli začiatkom leta a keďže som už predtým pokukovala po ich Luminizing Powders, tak táto paletka bola pre mňa neodolateľná. Sensual Skin Trio obsahuje tri púdrové produkty, bronzer v odtieni Madeira Bronzer, ten kúpite aj veľký samostatne, rozjasňovač v odtieni Grande Dame, tiež ho kúpite aj samostatne a ešte lícenku v odtieni Demure Blush, čo je odtieň ich najpredávanejšej krémovej lícenky a takto v púdrovej verzii ho majú len v tejto paletke. Inak tie veľké verzie bronzra a rozjasňovača sú o dosť drahšie, takže táto paletka sa podľa mňa cenovo celkom oplatí.



Sensual Skin Trio paletka je farebne navrhnutá tak, že naozaj nepotrebujete nič iné, tie odtiene sú veľmi univerzálne a lichotivé. Bronzer Madeira Bronzer je síce hodne tmavý a zlatohnedý, ale dobre vyzerá aj na takom bledom type pokožky ako mám ja, len musím mať ľahšiu ruku a nenaniesť ho veľa. Je to rozjasňujúci bronzer, čo znamená, že sú v ňom jemné zlaté trblietky, ale funguje skvele aj ako kontúrovací púder. Keď sa dobre rozotrie, tak dodá jemný zlatistý a opálený nádych pokožke, samozrejme, keď máte tmavší odtieň pleti, alebo ho chcete výraznejší, stačí trochu pridať, pretože tá pigmentácia je naozaj super. Tento odtieň vyzerá skvele aj ako očný tieň, inak všetky odtiene sa dajú použiť aj ako očný tieň, vďaka čomu je tá paletka aj multifunkčná.




Stredný púder je rozjasňovač v odtieni Grande Dame, čo je perfektný jemný zlatisto teplý odtieň šampanského, pleti dodáva prirodzený lesk. Neobsahuje prehnané trblietky, ale je pomerne celkom výrazný, takže tiež treba mať skôr ľahšiu ruku. Trblietky sú v Grande Dame výraznejšie ako v tom bronzri, ale stále veľmi jemnučké. Keď ho nanesiete zľahka, tak sa dá použiť aj ako rozjasňujúci púder na celú tvár a tiež vyzerá skvele aj ako očný tieň, hlavne v kútiku oka na rozjasnenie. Na fotkách nižšie samostatne bronzer Madeira Bronzer.




Posledný púder je lícenka a mňa celkom úprimne prekvapilo, že je matná, ale je to naozaj úžasný odtieň. Demure Blush, čo je ich najpredávanejší odtieň krémovej lícenky, je totiž dokonalá tak akurát studená ružová, trochu šmrncnutá slezovou, teda mauve po anglicky. Naozaj veľmi krásny prirodzený odtieň, ktorý vám dodá sviežu farbu do líc. Keď ho zmiešate s Grande Dame, tak bude mať viac rozjasňujúcu lícenku. Na fotke nižšie bronzer Madeira Bronzer ako očný tieň.



Konzistencia všetkých troch púdrov je maslová a veľmi jemná, najjemnejší sa mi zdá ten bronzer, v rozjasňovači trochu cítiť akokeby tie trblietky, nie je tak hladký a úplne homogénny a tá lícenka je trochu suchšia asi preto, lebo je matná, ale stále je to veľmi príjemná konzistencia. Tieto púdre sú lisované za studena, aby sa zachovali vlastnosti ingrediencií, ktoré sa majú o pleť aj starať a hydratovať ju. Okrem pigmentov sa v týchto púdroch totiž nachádza skvalén, buriti olej a vitamín E. Na fotkách nižšie rozjasňovač Grande Dame v kombinácii s lícenkou Demure Blush.




Pracuje sa s nimi vynikajúco, pigmentácia je skvelá, takže stačí troška a dajú sa krásne rozotrieť. Ideálne je ich nanášať štetcom, aj keď ako očné tiene to ide fajn aj prstom. Ja na nanášanie používam hlavne štetce od Wayne Goss, s tými to ide jedna báseň. Výdrž týchto púdrov je veľmi dobrá, porovnateľná so štandardnými produktmi, bezproblémov vydržia celý deň na tvári.



Obal je plastový, zdá sa mi trochu menej odolný ako napríklad obal Swift Shadows, ale myslím, že vydrží celkom dosť. Obsahuje aj fajn zrkadielko, ak s paletkou chcete cestovať napríklad, inak tie zrkadlá podľa mňa nemajú veľký význam v dnešnej dobe, keď všetci máme smartfóny a vieme ich použiť ako zrkadlo. Veľkosťou je táto paletka veľmi šikovná, lebo je super plochá, takže nezaberá veľa miesta. Je elegantne biela, čo však znamená, že ju skôr či neskôr zacapkáte, ale dá sa to ľahko utireť. Spotrebovať ju treba do 12 mesiacov od otvorenia.

RMS Sensual Skin Trio je skvelá paletka, všetko, čo potrebujete v jednom, lícenka, bronzer a rozjasňovač, ideálna na cestovanie. Ak hľadáte nejaké dobré prírodné produkty, tak táto paletka je vynikajúca, ja som si ju veľmi obľúbila a vzala som si ju so sebou aj na dovolenku. Sensual Skin Trio kúpite napríklad na feelunique.com, niche-beauty.com, naturisimo.com a amazingy.com.




#make-up #RMS-Beauty #bronzer #rozjasnovac #licenka #puder

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com